Et medlemssystem udviklet til foreninger

CAMP 365 medlemssystem bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central standard platformen. Dette betyder, at CAMP 365 er fuldt integreret med Microsoft 365, Power BI, Teams og andre løsninger fra Microsoft og Microsoft-partnere.

I dag bruger flere kendte danske medlemsorganisationer og foreninger vores medlemssystem heriblandt Hjerteforeningen, GRAKOM og Dansk Sygeplejeråd. Vi hjælper også gerne jer med at gøre det nemmere at drive en medlemsorganisation.
Mindre administration
Du sparer både tid og ressourcer, når de administrative systemer hænger sammen og udnytter fælles data.
Maksimalt overblik
CAMP 365 giver dig det fulde overblik over organisationens data og processer.
Sikkerhed for data og drift
Microsoft leverer optimalt sikrede cloud-løsninger – bevist på certificeringer.

Den samlede løsning til alle typer organisationer

3. generation af CAMPs Medlemssystem – CAMP 365 Brancheløsning – er et produkt af ComputerCamps samlede erfaringer med udvikling og support af medlemsløsninger, i tæt samarbejde med professionelle medlemsorganisationer.

CAMP 365 Brancheløsning er en fuldt integreret cloudbaseret foreningsplatform der integrerer jeres interne medlemsadministration med selvbetjening via hjemmesiden, herunder adgang for lokalforeninger oa. lokale brugere.

Du har altid adgang til dine opdaterede data fra kontoret, fra hjemmekontoret og på farten via tabletten eller mobiltelefonen.

Med CAMP 365 får jeres forening bedre synlighed, mindre administration og maksimal data- og driftssikkerhed.

CAMP 365 håndterer alle organisationens administrative processer:

Et fremtidssikret og fleksibelt medlemssystem

CAMP 365 opdateres løbende i forhold til lovgivning, it-udvikling og faglig udvikling inden for foreningsområdet, så du altid har den nyeste funktionalitet til rådighed.

CAMP 365 er tilpasset de enkelte brancher indenfor forretningsverdenen: Fagforening/-forbund, Branche/-arbejdsgiverforeninger eller Frivillige foreninger/NGOer.

CAMP 365 Branche ”pakken” indeholder blandt andet:

  • CAMP 365 Medlemssystem med frit antal brugere
  • CAMP 365 Eventløsning
  • Selvbetjening via CAMP Medlemsportal
  • Integrationer til Nyhedsbrevssystemer.
  • Samt funktioner, relevante for den enkelte branche – eks. Tillidsmand, Donationsløsning ect.

Hvor meget værdi har god integration?

Medlemsorganisationer kan spare betydelige beløb ved at integrere de administrative systemer, så de manuelle processer reduceres og data er identiske og valide.

Udfordringen er ofte, at de eksisterende it-systemer er ældre og ikke kan integreres, uden store omkostninger til udvikling og vedligeholdelse af “broer” mellem systemerne.

CAMP 365 er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central standardplatformen. Det betyder, at den er fuldt integreret med Office 365, Power BI og andre Microsoft- og Microsoft-partner løsninger.

Integrationen mellem systemerne betyder bl.a., at data kun ligger ét sted:

Når brugerne oprettet eller opdaterer data, sker dette i den samme database, så du undgår dobbeltregistrering og har lettere ved at overholde persondataloven.

Ofte stillede spørgsmål om Medlemssystem:

Nej – CAMP 365 er lejebaseret og afregnes årsvis ud fra antal brugere og valgte funktioner. CAMP 365 opdateres løbende til nyeste version. Dette er indeholdt i betaling for leje. Du finder vores priser her: https://docs.computercamp.dk/pricing/

Ja – CAMP 365 bygger på standard komponenter: Microsoft Dynamics 365 Business Central og CAMP 365.

Ja – CAMP 365 er tilgængelig som gratis prøveversion på https://appsource.microsoft.com/da-dk/

Klar til at begynde?

Skriv til os og vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe til os på telefon: +45 47 36 05 00