Privatlivspolitik

Som udgangspunkt bliver de personlige data som vi opsamler her på hjemmesiden, brugt til at forbedre og tilpasse indholdet til nuværende og kommende kunder hos CAMP.

CAMP støtter de grundlæggende rettigheder til privatlivets fred og beskyttelse af personlige oplysninger samt overholdelse af national og international persondatalovgivning, hvilket betyder at vi respekterer dit privatliv.

1) Hvem er dataansvarlig

Har du spørgsmål til vores privatpolitik er du velkommen til at kontakte os på nedenstående kontaktinformationer.

Computer Camp A/S
Færgeparken 21, 3600 Frederikssund.
Telefon: 47 36 05 00
E-mail: info@www.computercamp.dk
CVR-nummer: 71883116

2) Behandling af personoplysninger

Hos CAMP behandler vi kun personlige opløsninger som kan henføres til dig som bruger af vores website, i det omfang det er nødvendigt. Ved at benytte www.computercamp.dk indsamler vi typisk følgende data:

Oplysninger om din enhed (Tablet, mobiltelefon, computer eller anden enhed som bliver benyttet).

IP-adresse, geografisk placering, besøgte sider og hvor længe du besøger dem. Hvis du enten vælger at kontakte os via vores kontaktformular eller tilmelde dig vores nyhedsbrev og aktivt har givet samtykke hertil opsamler vi følgende oplysninger:

Fornavn, efternavn, e-mail, kommentarer, når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

Når du som besøgende benytter kontaktformularen på https://www.www.computercamp.dk/kontakt/ indsamler vi navn, e-mail og den besked du vælger at sende til os. Når du trykker på send besked vil beskeden blive sendt via e-mail til info@www.computercamp.dk.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler og sider på https://www.www.computercamp.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Hos Camp indlejrer vi indhold fra bl.a. youtube.

Beskyttelse af oplysninger

Forordningen om behandling af personoplysninger giver en ramme for at sikre, at personoplysninger behandles ansvarligt. CAMP vil til enhver tid sikre, at personoplysninger:

Behandles rimeligt, lovligt og transparent. Er passende, relevante og ikke overdrevne. Er nøjagtige og opdaterede – unøjagtige eller ufuldstændige personoplysninger vil blive rettet eller slettet eller yderligere behandling vil blive suspenderet. Ikke gemmes længere end nødvendigt. Kun behandles til et bestemt, udtrykkeligt og lovligt formål og kun behandles i overensstemmelse med det formål de er indsamlet til. Opbevares sikkert.

Hvor længe opbevare vi dine data

Hos CAMP bruger vi data til forskellige funktionaliteter på websitet, og derfor kan vi ikke angive en specifik tidsramme for hvornår dine oplysninger slettes, dog opbevarer vi ikke persondata længere end det er tilladt i henhold til lovgivningen. Perioden hvor i vi opbevare persondata bliver vurderet ud fra karakteren af oplysningen og på hvilken baggrund vi benytter oplysningen.

Deling af persondata

Google er vores hjælp til at se hvordan du bruger vores website og til at se hvad for noget indhold som du finder interessant, for at google kan hjælpe os, deler vi derfor persondata med dem, disse data er bl.a. brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v i det omfang som disse oplysninger er kendte.

Ligeledes benytter vi YouTube til at hoste vores videoer som er indlejret på vores hjemmeside, disse videoer indsamler viden til YouTube.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet, behandles dine data af tredjepart, men videregives ikke. Vi håndterer og udsender vores nyhedsbreve via MailChimp. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

3) Cookies