Kommunikation

En komplet foreningsløsning, der understøtter organisationens medlems- og kundekontakt, fundraising, kampagnestyring m.m.

Målrettet kommunikation
I kan registrere alle relevante medlemsoplysninger
Nemt at udsøge data
Effektive søgeværktøjer gør det nemt at udsøge de ønskede data
Mange kommunikationskanaler
Kommunikation via mail, hjemmeside nyhedsbreve og sociale medier

Få målrettet din kommunikation med CAMP 365 medlemssystem

I CAMP 365 er det nemt at registrere alle ønskede oplysninger om jeres medlemmer, i en struktureret form, så I kan målrette jeres kommunikation efter mange forskellige kriterier.

Nemt dataudtræk

De effektive søgeværktøjer I CAMP 365 gør det nemt at udtrække de ønskede oplysninger i medlemmerne stamdata, præferencer, aktiviteter mv., fordi de administrative systemer hænger sammen og udnytter fælles data.

Mange kommunikationskanaler

Integrationsmulighederne med jeres hjemmeside og gængse ”nyhedsbrevs motorer” som MailChimp eller avanceret marketingplatforme som Agilic, gør det nemt at kommunikere med medlemmer, udvalg, donorer og andre, ved at udsende nyhedsbreve, indbydelser, medlemstilbud og andet via mail, hjemmeside, direct-mail og sociale medier.

Sådan fungerer det

Introduktion til CAMP 365 Kommunikation

Kan du ikke se videoen? Klik her og ret dit samtykke af brugen af cookies.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, CAMP 365 er et koncept, som også omfatter CRM og flere af CAMPs kunder benytter CRM i høj grad, sammen med medlemssystemet. Integration og valide data er nøgleord her.

Nej – det er ikke CAMPs opfattelse. En organisation har en lang række data, som skal struktureres og valideres mod forretningslogikken – dette skal og bør håndteres i medlemssystemet. Informationsdata og kampagner mm. er til gengæld åbenlyse at håndtere i CRM og specielt med Microsofts integrationsmotor (Common Data Service), som giver en utrolig robust løsning med pålidelige medlemsdata.

Nej – tværtimod. Når vi blander vores produkter i CAMP 365 konceptet, møder vi brugerne i det produkt de bedst arbejder. Med adgang til samme data i alle produkter, kan brugerne licenseres helt fleksibelt og kun med den licens der bedst passer den enkelte funktion.