Hjemmeside

CAMPs webafdeling er specialiseret i at opbygge online løsninger, der er fuldt integreret med medlems- og økonomisystemer. Det giver jer en lettere implementering og en samlet løsning, der bare virker.
Brugervenlig CMS
Hos CAMP mener vi, at det er en afgørende og vigtig faktor, at organisationerne selv kan vedligeholde data på Deres hjemmesider. Vi har derfor udarbejdet faste skabeloner i moduler der sikrer et professionelt udseende.
Integreret selvbetjening
Hjemmesiden kan beriges med CAMP 365 Selvbetjeningsløsning, som naturligvis designes og opsættes i nøjagtige samme skabelon, som er vedtaget til hjemmesiden.
Trend og design
CAMP er i trendsættere hvad gælder design og funktionalitet. Man vil derfor altid vær på forkant med de fleste trends på webmarkedet når ”moden” skifter, med en Webløsning fra CAMP.

Få en hjemmeside udarbejdet i WordPress til din forening

Vi udvikler alle hjemmesider i WordPress, som er verdens mest anerkendte og populære CMS-system. Det er der mange grunde til, men ikke mindst det faktum, at WordPress er det system hvortil der udvikles og findes flest 3. parts moduler og add-on’s. Stort set uanset hvilken funktion man søger til sin hjemmeside, kan det købes som et add-on til WordPress.

Unikt design

Med en løsning fra CAMP, får I designet og udviklet en responsiv hjemmeside der passer til jeres målgruppe. Hos CAMP gør vi ekstra meget ud af at skabe et unikt design, så I kan skille jer ud fra mængden.

Vi kender markedets trends og anvender de nyeste teknologier. I CAMP arbejder vi altid i Open Source, cloud og skalerbare løsninger.

Ofte stillede spørgsmål om Hjemmeside:

En hjemmeside er et firmas visitkort, og forældes en hjemmeside har det stor indflydelse på firmaets image. CAMP bygger derfor billige hjemmesider på standard software, og anbefaler i stedet løbende justeringer til hjemmesiden. Derved bliver firmaets hjemmeside både levende og hele tiden opdateret.

Nej – med et CAMP service og vedligeholdelses abonnement, får du ikke uventede udgifter til at holde din hjemmeside kørende.

Klar til at begynde?

Skriv til os og vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.
Du kan også ringe til os på telefon: +45 47 36 05 00