Webinar: Cybertruslen er alvor – også for din forening

Teknologi |
Webinar |
22 jan, 2021

Nej, det sker ikke for os! Vi er da beskyttet, er vi ikke? Jo jo, vi har backup…!

Lyder det som noget, du har hørt før? Måske endda hørt dig selv sige?
For jo, det kan ske for jer! Og er I rent faktisk beskyttet nok? Hos Microsoft er I beskyttet af en simpel genskabelse af data, men det er ikke det samme som egentlig backup!

PwC’s årlige Cybercrime Survey fra 2020 beretter om en høj cybertrussel og om det højeste antal sikkerhedshændelser i fire år. Seks ud af ti danske virksomheder har angivet, at deres virksomhed har været udsat for minimum én sikkerhedshændelse i 2020. Det er en stigning på 14 procent i forhold til 2018.

Hackerne bliver dygtigere og dygtigere. Hos ComputerCamp prøvede vi dette på egen krop for et par år siden. Det var virkelig ikke sjovt! Det tog otte dage, før størstedelen af vores kunder var oppe at køre igen, og data var genskabt. Det vil vi ikke ønske for vores værste fjende – og slet ikke for vores kunder!

Derfor kommer du til at høre rigtig meget om it-sikkerhed og backup, når du er i kontakt med os det næste stykke tid. For I er sårbare derude – og tænk, hvis I fik lækket jeres medlemmers data, mistede alle jeres dokumenter eller mails.

Det tager tid! Det er dyrt! Og det er møgbesværligt! For ikke at tale om hammer-ulovligt, hvis medlemmernes data bliver kompromitteret!

I skal være på forkant og gøre det så besværligt som muligt at hacke jer, så går hackerne videre til nogle andre. Og I skal vise jeres medlemmer, at I passer på deres data.

Hvor er truslen størst?

Udover truslen fra hackere, er det jer selv og jeres medarbejdere, som udgør den største trussel. Hvis sikkerheden bliver alt for besværlig, finder medarbejderne på ”workarounds” for at omgå sikkerheden. Derfor har vi løsninger, som hjælper jer med at overholde sikkerheden, uden at gøre det for besværligt for medarbejderne. Dette glæder vi os til at fortælle dig mere om!

Medarbejdere kommer til at slette data, der ikke skulle slettes, de gemmer dokumenter forkerte steder, som kan være vanskelige at finde igen, de sletter hele deres mailboks, f.eks. i forbindelse med jobskifte eller lignende.

Med vores backup og versionshistorik er det muligt, at få genskabt dine dokumenter eller mails på ingen tid.

Sådan kommer I på forkant med både hackere og uheld

Husk nu – ingen kan føle sig sikre! Som vi har set gennem de seneste år, bliver selv de største virksomheder hacket – og hele seks ud af ti danske virksomheder har oplevet dette i 2020.
For at sikre dig mod, at din forening oplever brud på sikkerheden i 2021, kan du lytte med på vores kunde webinar om it-sikkerhed i skyen den 24. februar. kl. 10.00.

Vi gennemgår, hvordan du kommer på forkant gennem de nyeste teknologier og muligheder – og der vil være plads til individuelle spørgsmål. Efterfølgende kan vi aftale møder, hvor du kan få konkrete anbefalinger til netop din forening.

Tilmelding ikke længere muligt

Del opslag: