Vi gør det nemt at overholde den nye bogføringslov

Administration |
Økonomi |
04 mar, 2024

Som forening skal jeres bogføringssystem leve op til den nye bogføringslov fra den 1. juli 2024 eller fra den 1. januar 2025, hvis jeres regnskabsår følger kalenderåret.

For at sikre, at I overholder lovkravene – også indenfor beskyttelse af persondata, backup og IT-sikkerhed – anbefaler Erhvervsstyrelsen et bogføringssystem som styrelsen har registreret og godkendt.

Er I kunder hos os i ComputerCamp er der ingen ko på isen

Vi sørger for, at I lever op til alle de krav, I skal. Det kan vi, fordi CAMP 365 bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central, som er godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Men vi kan hjælpe jer med en endnu stærkere løsning, der automatiserer og digitaliserer regnskabet, og selvfølgelig integrerer op mod CAMP 365. Vi samarbejder med en mangeårig partner, Continia Software, om at løfte digitaliseringen af regnskabet for jer som forening – via digitale appløsninger, som understøtter jeres Business Central økonomisystem.

Det er f.eks.

  • Digitalt fakturaflow
  • Digital betalingshåndtering
  • Digital udgiftshåndtering

Med Continia Software får I en automatiseret add-on løsning til Microsoft Business Central, der optimerer jeres arbejdsprocesser, øger produktiviteten og sparer jer tid og ressourcer.

Ved at reducere mængden af manuelle processer med op til 90 procent, mindsker I risikoen for menneskelige fejl. I får optimeret flowet i alle økonomiske forretningsprocesser, fra dokumenthåndtering til betalingshåndteringsløsninger. Ud over effektiviseringsgevinsten, undgår I at være afhængige af én persons skjulte viden. Med digitaliserede processer bliver det nemmere at overlevere opgaverne, så andre kan overtage.

Løsningerne er indbygget i jeres Microsoft Business Central, så I også sparer tid og penge på købs- og implementeringsomkostningerne. Ud over at være fuldt integreret med CAMP 365 er Continia også integreret med de fleste banker og er godkendt som ”Connectivity Apps”, der er anbefalet af Microsoft.

Både med CAMP 365 og overbygningen Continia, lever I op til formålet med den nye bogføringslov – at understøtte korrekt bogføring, bedre it-sikkerhed og automatisering i virksomheder og organisationer gennem øget digitalisering. Og som skal sikre, at I opbevarer alt bilagsmateriale digitalt og benytter digitale løsninger.

Ikke i gang endnu? Få en demo

Få det bedste ud af de nye krav og se dem som en løftestang for at fremtidssikre jeres processer og tænke nyt. Med yderligere digitalisering af jeres bogføring, kan I gå over til at udføre flere kontrollerende opgaver fremfor de mange manuelle.

Har I endnu ikke implementeret Continia i jeres Microsoft Business Central, så tag fat i Søren Meldgaard og få en demo af, hvordan Continia og CAMP 365 kan hjælpe jer videre.

Ring på 31 47 03 23 eller send en mail på sme@computercamp.dk

Del opslag: