Slip medarbejderne fri! Det betaler sig på så mange måder…

Medlemssystem |
23 feb, 2022

Normaliteten er ved at indfinde sig – vi vender tilbage på arbejdet og PYH, hvor har vi savnet at mødes med kollegerne, sparre hen over skrivebordet og snakke over kaffen. Men alt med måde…

Rigtig mange har fået øjnene op for, hvor effektivt det er at arbejde hjemme. De slipper for transporten, de kan samle sig om opgaverne og komme i flow uden afbrydelser. De får en bedre work-life-balance, og som arbejdsgiver får du mere effektiv arbejdstid ud af dine ansatte. For nej! De ordner ikke vasketøj og ser på kattevideoer – undersøgelser viser, at der bliver leveret flere effektive timer på hjemmearbejdspladsen end på kontoret.

Så mon ikke fremtiden byder på en god blanding af hjemmearbejde og fremmøde?

Er jeres foreningsløsning tidssvarende?

Men HOV! Er jeres systemer gearet til hjemmearbejde – eller presser I medarbejderne til at møde ind, fordi de ikke kan tilgå systemerne på distancen? Det gør ikke noget godt for hverken arbejdsglæde eller fastholdelse…

Slip medarbejderne fri! Lad dem arbejde, hvor og hvornår det passer dem. Det betaler sig.

Det kræver selvfølgelig noget af jeres foreningsløsning. Hvordan ser det ud i dag? Kan I tilgå jeres medlemssystem, økonomisystem og andre løsninger på farten, og kan I forbinde systemerne med hinanden?

Ellers er det måske ved at være tid til at skifte til CAMP 365!

Benytter I et forældet, utidssvarende medlemssystem, skal I sidde på kontoret for at udføre jeres arbejde. Med et moderne medlemssystem udviklet specifikt til foreninger som jeres, får I et system, der understøtter medarbejdernes arbejdsrutiner, et system, der ligger i skyen og dermed altid er opdateret og tilgængeligt – uanset hvor dine medarbejdere vælger at lægge deres arbejdsindsats!

Som landsformanden for Marineforeningen fortæller efter opgraderingen til CAMP 365:

”Nu kan vi arbejde hjemmefra og hjælpe folk, hvor de er. Det letter vores arbejde i sekretariatet og sparer os tid, at vi er flere, der har adgang til medlemsdatabasen og kan hjælpe, uanset hvor vi er,” fortæller Steen Engstrøm.

Nu kan landsformanden og forretningsføreren nemlig logge på medlemssystemet overalt og fra alle devices. Det sparer ikke kun tid og ressourcer i sekretariatet – også lokalafdelingerne mærker, at der nu er hurtigere vej til hjælp.

Vil I være en attraktiv arbejdsplads med en høj grad af frihed og arbejdsglæde, så tag fat i mig (Søren Meldgaard) og få en snak om en ny foreningsløsning – jeg glæder mig til at høre om jeres ønsker og aktuelle udfordringer og fortælle om mulighederne med CAMP 365.

Ring på 31 47 03 23 eller send en mail: sme@computercamp.dk

Del opslag: