ComputerCamp og TechData går sammen for at sætte cloud i fokus og levere verdensførende selvbetjeningsløsninger

Selvbetjening |
Teknologi |
09 aug, 2021

“TechData fortsætter der, hvor de andre stopper. Og nøjagtig det samme kan du sige om ComputerCamp. Derfor handler vores samarbejde i stor grad om at spille hinanden bedre. ComputerCamp er skarpe til det, de gør, og vores rolle handler hovedsageligt om at give dem de bedste forudsætninger for at gøre præcis det — ved at rådgive og optimere deres løsninger på en måde, der aktivt skaber værdi for deres kunder. Målet er at udnytte vores viden og deres erfaring så det i sidste ende mærkes i kundens slutprodukt.” — Niels-Erik Hansen, TechData

Samarbejdet mellem ComputerCamp og TechData sprang ud af et fælles ønske, om at sætte cloud på dagsordenen og sammen give en bedre ydelse til ComputerCamps kunder i form af bedre og mere fremtidssikrede selvbetjeningsløsninger.

Hos ComputerCamp dedikerer vi os fuldt ud til Microsoft 365, og det er en tankegang, som TechData deler. Derfor er samarbejdet på mange måder en naturlig forlængelse af begge virksomheders fælles mål. Vi er på en måde to grene på den samme stamme.

ComputerCamp og TechData er begge virksomheder, der sætter høje krav til sig selv

TechData er i en meget lignende position. De valgte også tidligt at ‘satse’ på Microsoft Dynamics og udviklingen indenfor cloud, og de har nu, ligesom ComputerCamp, travlt med at høste gevinsterne heraf.

“Mens vores specialisters erfaring er dyb og omhandler specielt alt relevant til foreninger og medlemssystemer, er TechDatas viden bred,” fortæller vores egen Mads Klavstrup Mathiasen, direktøren for det hele. “Det betyder, de er gode til at sparre med omkring alt fra den nyeste software til udvalg af produkter.”

Fra den anden side af bordet nikker Niels-Erik genkendende. Han er business development manager hos TechData og har siden starten af samarbejdet ageret bindeled mellem deres løsninger og ComputerCamps behov.

“Det har altid været vigtigt for os, at vi ikke bare smider en løsning eller et forslag på bordet og går vores vej,” siger han. “Hvor vi er bedst, er de samarbejder, hvor modparten er åben for en fælles videreudvikling af de løsninger, vi leverer og foreslår. Sådan sikrer vi den bedste løsning altid. Præcis som ComputerCamp selv gør overfor deres kunder.”

“Alle kan sælge en Office licens til en god pris og levere det dagen efter,” fortsætter Niels-Erik. “Vi sætter lidt højere krav til os selv. Vi vil gerne være nærværende. Vi vil gerne være faktiske samarbejdspartnere, og vi vidste fra start, at ComputerCamp fører forretning på samme måde.”

Med cloud i fokus leverer vi bedre, fremtidssikrede selvbetjeningsløsninger

“Cloud er ikke længere en satsning. Det er fremtiden,” siger vores egen Mads Klavstrup Mathiasen, direktøren for det hele. “Og vi er sgu glade for, vi erkendte det tidligt. Det har gjort, vi kunne dedikere os til Microsoft 365 i sådan en grad, at vi nu står som markedsførende eksperter og kan tilbyde medlemssystemer, der skærer ned på administration, skaber maksimalt overblik og sørger for sikker behandling af data og drift.”

Og TechData er i en lignende position.

De valgte også tidligt at ‘satse’ på Microsoft Dynamics og udviklingen indenfor cloud, og går nu, ligesom ComputerCamp, forrest i udviklingen indenfor cloud og medlemssystemer.

Det betyder ikke bare, at samarbejdet mellem vores to virksomheder var let og hurtigt at få i luften. Det medfører også, når vi drøfter tekniske løsninger og udviklinger på markedet, at vi gør det ud fra lignende erfaringer og med et fælles udgangspunkt.

Med andre ord, fokus er på holdbare, fremtidssikre løsninger, der giver mening for slutbrugeren i dag såvel som i morgen. Mere konkret vil det sige, at vi fokuserer på at levere medlemssystemer, der samler alle foreningens medlemsdata, økonomifunktioner og andre foreningsaktiviteter i én platform.

Alt er foruden fuldt integreret som en cloudbaseret foreningsløsning, der giver bedre synlighed, mindre administration og maksimal data- og driftssikkerhed.

Og på grund af den cloudbaserede løsning, har vores kunder tilmed adgang til deres konstant-opdaterede data på kontoret, hjemme i stuen og på farten via tablet eller mobiltelefonen.

En naturlig forståelse for hinandens målsætninger munder ud i et stærkere slutprodukt for kunden

“Det fælles fokus skaber en naturlig underforståethed,” siger Mads “Og jeg er sikker på, Niels-Erik ville sige det samme.”

Derfor kører samarbejdet mellem ComputerCamp og TechData ofte på samme måde, som samarbejdet mellem ComputerCamp og vores kunder.

Fokus er på udvikling af løsninger og produkter, der giver mening — hverken mere eller mindre. Og med det høje erfaringsniveau der er på begge sider af bordet, betyder det, at der sjældent er langt fra tale til handling.

“I sådan nogle samarbejder,” fortsætter han, “er der altid risiko for gnidninger — mellem eksperter på hver sin side af bordet, der begge påstår, de ved bedre, eller mellem de to ledelser, der har forskellige målsætninger og syn på succes. Det kan fx være, når distributøren prøver at sælge et produkt, vi ikke bedømmer, giver mening for vores kunder. Det er aldrig sket med TechData.”

“Endnu,” afslutter han med et smil på læben.

TechData info

TechDatas vision er at forbinde verden. Vores målsætning er at være det afgørende led i det teknologiske og digitale økosystem ved løbende at opfylde verdens stadigt stigende efterspørgsel efter teknologi. I den forbindelse er vi netop også kåret som årets Microsoft Partner i kategorien ’Indirect Provider’. 

Vores end-to-end-portefølje af produkter, tjenester og løsninger, samt højt specialiserede kompetencer og ekspertise indenfor næste-generations teknologier, gør det muligt for vores partnere at tilbyde markedet de produkter og løsninger, som verden har brug for til at forbinde, vækste og fremme teknologi og digitalisering. 

Tech Data er rangeret nr. 83 på Fortune 500® og er blevet udnævnt som en af verdens mest beundrede virksomheder de seneste ni år.

ComputerCamp info 

ComputerCamp har i mere end 40 år leveret administrative løsninger til medlemsorganisationer og udviklet medlemssystemer, der fungerer som en integreret del af Microsoft platformen. 

Vores kunder er blandt de største og førende foreninger og organisationer indenfor deres områder. De stiller krav om komplette og fuldt integrerede IT-løsninger, som ikke alene skal være fremtidssikre men også driftssikre, funktionelle, fleksible og brugervenlige. 

Del opslag: