CAMP 365 – medlemssystemet i dit kendte Microsoft bruger-miljø

Medlemssystem |
11 apr, 2023

Du kender sikkert Microsoft (Office) 365 fra din dagligdag. Det fungerer. Du behøver ikke forholde dig til opdateringer – de kommer af sige selv. Og du kan koble alle de features og den funktionalitet til, som du har brug for. Det kører nemt og gnidningsfrit.

Sådan er det også med medlemssystemet CAMP 365. CAMP 365 er en Microsoft godkendt app til jeres eksisterende Microsoft 365-miljø og følger de opdateringer og tilretninger, Microsoft udsender. CAMP 365 lancerer løbende ny funktionalitet til vores foreningsløsning og udsender release notes til foreningerne, hver gang der er opdateringer til systemet.

Integrationen til Microsoft 365 betyder, at jeres medarbejdere kender brugergrænsefladen og ved præcist, hvordan de skal agere i jeres foreningsløsning. Det betyder også, at integrationen mellem medlemssystem, selvbetjening, økonomisystem og et væld af andre systemer, som I benytter jer af – kører fuldstændig gnidningsløst. Og I får strømlinet integration hele vejen rundt.

Det sparer værdifuld medarbejdertid i det daglige og reducerer indlæringstiden for nye medarbejdere væsentligt.

I får ikke lige pludselig et nyt, ukendt system koblet på jeres eksisterende systemer, som en ø der skal bygges bro til, men en samlet løsning, der hænger sammen på kryds og tværs og fungerer, som I forventer.

I kan selv gennemskue alle elementer i løsningen, der kører i jeres velkendte Office 365-miljø, så I arbejder med kendte værktøjer og slipper for at skulle hyre eksterne konsulenter ind til diverse delelementer af systemet.

At CAMP 365 ligger i skyen, gør det langt lettere for jeres forening at prøve medlemssystemet af, inden I træffer en beslutning. I kan hente en trial-version og få hands-on erfaring med det samme.

Søren Meldgaard kan fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide, om CAMP 365, der bygger på Microsoft Dynamics 365 Business Central standardplatformen.

Og han forklarer gerne, hvordan CAMP 365 er fuldt integreret med Microsoft 365 og andre apps fra Microsoft og Microsoft-partnere.

Tag fat i Søren nu på sme@computercamp.dk eller 31 47 03 23 og få svar på dine spørgsmål.

Del opslag: