Bedre medlemsservice med mindre arbejde

Administration |
Økonomi |
20 nov, 2023

Jeres medlemmer er sandsynligvis en broget skare. Med hver deres ønsker til, hvordan de vil betale deres kontingent, kurser eller bøger. Nogle kører betalingen gennem MobilePay, andre sværger til en fast kontooverførsel, og nogle vil gerne have et fysisk girokort med posten.

Der gemmer sig rigtig mange arbejdsgange i håndteringen af medlemmernes indbetalinger!

Eller… Det gør der faktisk ikke længere, hvis I har CAMP 365.

Med CAMP 365 skal I blot bogføre i økonomisystemet, som I plejer. Resten kører fuldstændig automatisk – uanset hvor mange typer betalingsløsninger I tilbyder.

I kan altså tilbyde lige den betalingsløsning, jeres medlemmer foretrækker, uden mere besvær for jer. Kommer der nye betalingsformer til, indarbejdes de løbende. Det er en service og et frit valg, jeres medlemmer forventer af jer.

ComputerCamp samarbejder med FarPay, der leverer en serviceløsning, der er direkte integreret op mod CAMP 365/Business Central. FarPay står for alt, der vedrører betalinger også skift af betalingsmåde. Det hele er automatiseret, og risikoen for menneskelige fejl er fjernet. I skal bare opdatere jeres data i CAMP 365, så overføres data automatisk til FarPay, som sørger for betalingen og leverer opdaterede data tilbage i jeres betalingskladde.

Som forening får I mindre administration, mindre bøvl og meget mindre tidsforbrug! Og jeres medlemmer mærker ingen forandring.

Det er nemt at komme i gang med FarPay. Det kræver kun en opsætning, så får I automatiseret en stor del af det daglige arbejde. Og I slipper for det manuelle arbejde med at sende fakturaer ud, uploade til Betalingsservice, og sørge for de korrekte formater til det enkelte medlem. Der er styr på jeres data, på at overholde alle regler og på sikkerheden.

Rent teknisk fungerer samarbejdet ved, at I angiver FarPay som jeres integrationspartner med mandat til at håndtere jeres betalinger, så sørger de for det hele: kontakt til de mange forskellige leverandører og integration til betalingsløsningerne. Plug & Pay, som de siger hos FarPay.

Vil du også frigøre tid i økonomiafdelingen, skal du tage fat i Søren Meldgaard på 31 47 03 23 eller på sme@computercamp.dk, så fortæller han gerne om mulighederne. Du kan læse mere om FarPay på www.farpay.dk

Del opslag: