Om os

Leverandør af digitale medlemsløsninger siden 1976

Mange års erfaring, høj kvalitetsbevidsthed og erfarne medarbejdere giver tryghed for 100% gennemtænkte løsninger, der fungerer effektivt i jeres dagligdag.

ComputerCamp A/S er et dansk software- og systemhus – etableret i 1976

Gennem mere end 40 år har vi udviklet, leveret og vedligeholdt avancerede og omfattende administrative IT-løsninger. ComputerCamp a·s er autoriseret Microsoft Business Solution (MBS) Center og vore udviklere og konsulenter er således fuldt certificerede i anvendelse af Microsoft Dynamics™ AX avancerede teknologier.

I 1980 udviklede vi den første fuldt integrerede CAMPridge medlemsløsning. Siden har vi leveret en række komplette medlemsløsninger til mange forskellige typer foreninger og organisationer.

Gennem det lange og nære samarbejde med professionelle foreninger og organisationer har vi opbygget en omfattende og dybdegående viden om de daglige opgaver og udfordringer som en moderne og fremtidsorienteret forening stilles over for.

Vore kunder er blandt de største og førende foreninger og organisationer inden for hver deres område. De stiller krav om komplette og fuldt integrerede IT-løsninger, som ikke alene skal være fremtidssikrede, men også driftssikre, funktionelle, fleksible og brugervenlige.

Kontakt os og hør hvordan vi kan rådgive Jer bedst muligt.

Reception for et voksent IT-hus

Hør hele vores historie her, fortalt til kameraet af den nuværende ledelse. Videoerne stammer fra ComputerCamps 40 års jubilæum i oktober 2016.

Kan du ikke se videoen? Klik her og ret dit samtykke af brugen af cookies.