Her er Frank

Frank er systemudvikler og kan hjælpe din forening med at få det selvbetjeningssystem, I altid har drømt om

Sig hej til Frank Thode, systemudvikler hos ComputerCamp!

Han kom til ComputerCamp allerede tilbage i 2007, og han har ikke set sig tilbage siden. “Når jeg husker tilbage på den tid, var det faktisk en ret stor udvikling for mig,” siger Frank. “Det var første gang ovenpå en ellers tyve år lang karriere, hvor jeg ikke følte mig som en puslespilsbrik, der blev flyttet rundt på. Pludselig oplevede jeg langt større frihed til at sætte mit eget, personlige præg på arbejdet.”

Til daglig sidder Frank med med fingrene nede i det praktiske implementeringsarbejde. Dvs., med Franks egne ord, “Jeg koder rigtig meget.” Det indebærer alt fra at kode nye funktionaliteter til en kundes sevbetjeningsløsning til at sørge for vedligehold og løbende optimeringer af medlemssystemet som helhed.

Han har på én og samme tid en meget bred erfaring og dyb indsigt i vores løsninger, og derfor er han også ofte med som teknisk rådgiver til de første par konsulentmøder, hvor der afstemmes ønsker og behov og bliver lagt en overordnet struktur for projektet.

Hvis du vil høre mere om Frank og hvordan han kan hjælpe din forening med at få det selvbetjeningssystem, I altid har drømt om, er du velkommen til at smide ham en mail på frt@computercamp.dk eller give os et kald på +45 47 36 05 00.