Tidligere Gyldendal-direktør valgt ind i ComputerCamps bestyrelse

13 mar - 2017

Tine Weppler er blevet valgt ind i bestyrelsen for it-virksomheden ComputerCamp A/S, der leverer medlems- og økonomisystemer til professionelle foreninger og medlemsorganisationer.

Efter at have været direktør i 16 år hos Gyldendal er Tine Weppler netop tiltrådt en stilling som adjunkt på Copenhagen Business Academy, hvor hendes rolle som underviser er at udvikle fag som ledelse, strategi, organisationsudvikling, forretningsudvikling og innovation. At Tine Weppler har en omfattende viden om at udvikle abonnementsbaserede produkter i forlagsbranchen er et godt match til ComputerCamps forretningsmodel, som i stadigt stigende grad består af abonnementsbaseret salg af it-ydelser, leveret som cloud baserede løsninger.

Tine Weppler er uddannet skolelærer, har efteruddannet sig på INSEAD inden for ledelse, strategi og innovation samt taget en kandidatgrad i organisationspsykologi på Roskilde Universitet.

”Mit hjerte banker for ledelse, innovation og forretningsudvikling og jeg ser frem til at kunne bidrage til den udviklingsproces, som ComputerCamp er midt i,” siger Tine Weppler.

ComputerCamp udvikler og leverer økonomi- og administrationssystemer til professionelle medlemsorganisationer i Danmark. Virksomheden har 17 ansatte og holder til på Færgeparken 21 i Frederikssund i de lokaler, som tidligere udgjorde fødegangen på Frederikssund Sygehus.