Styr på økonomi og finans? Vær med til at udvikle medlemssystemer

Kom og vær med til at udvikle foreningsløsninger til vores kunder. Vi udvikler it-systemer til foreninger af enhver slags baseret på Microsoft Business Central. Du behøver ikke være it-ekspert, bare du har styr på debit og kredit – så lærer vi dig resten!

Du vil i høj grad være med til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver, og vi går ikke så højt op i, hvor og hvornår du arbejder.
Et godt og sundt arbejdsmiljø
Et firma i rivende udvikling
Passionerede medarbejdere

Det vigtigste om jobbet og os

ComputerCamp er blandt de bedste i it-branchen til at holde på vores medarbejdere. Og det er ikke helt tilfældigt. Supportkonsulent Anders Michaelsen fortæller her om arbejdsmiljøet:

Noget, der er altafgørende i ComputerCamp er den afslappede stemning, den varme velkomst, og at der er plads til at lave fejl. Samtidig er der plads til privatliv og der bliver taget hensyn til det.

Vores direktør Mads Mathiasen supplerer:

Det gode arbejdsmiljø er hverken skabt med luftige HR-tiltag, idrætsaktiviteter eller vinklubber. Nej, det handler ganske enkelt om ærlighed, anerkendelse, konkrete opgavebeskrivelser og ikke mindst en 37 timers arbejdsuge.

De fleste vil jo også gerne hjem til familien og dyrker måske også nogle fritidsinteresser. Og så tror jeg det er vigtigt, at vi kan tilbyde et kreativt og dynamisk miljø, at der er gensidig respekt, et venligt arbejdsmiljø, og at ledelsen støtter medarbejdernes udvikling.

Det vigtigste om dig

Den vigtigste kvalifikation er din personlighed: Hvordan du er, hvilke værdier og holdninger du har, og hvordan du kommunikerer med og agerer over for andre mennesker.

Du er af rette støbning, hvis du er

  • Positiv og empatisk
  • Glad for at samarbejde med dygtige kolleger
  • Samvittighedsfuld og proaktiv overfor andre mennesker

Derudover ser vi gerne følgende om dig

  • Du er kvalitetsbevidst og har fokus på detaljer, da kvalitet er vigtigere end kvantitet
  • Du er engageret og kan overskue komplekse problemstillinger

Det er fint, hvis du har kendskab til Microsoft Dynamics Business Central (Finans), men ikke et krav.

Mere om os

Du vil komme til at arbejde på vores kontor i Frederikssund, hvor du vil indgå i et team af meget dygtige Business Central, .NET og applikationskonsulenter og -udviklere. Vi er lige nu 17 medarbejdere.  

Vi udvikler og leverer medlemsløsninger på Microsoft-platformen til professionelle medlemsorganisationer. Vores kunder er fagforeninger, arbejdsgiverforeninger, brancheorganisationer og interesseorganisationer.

Vi har leveret løsninger til Dansk Røde Kors, Dansk Magisterforening og Danmarks Jægerforbund for at nævne nogle eksempler.

Vi er nok de dygtigste til medlemsløsninger i Danmark, fordi vi er så fokuserede, anvender den nyeste teknologi og har mange erfarne og dygtige medarbejdere.

Du kan læse meget mere om os og om vores medarbejdere på www.computercamp.dk under nyheder eller på vores LinkedIn-side https://www.linkedin.com/company/computercamp-a-s/

Kan du se dig selv hos os?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt på mail: ansøgning@computercamp.dk, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, så tag fat i systemchef Jens Østergaard på mail joe@computercamp.dk