Sigter godt, men rammer skidt!

21 jan - 2020

Det gør… foreninger, der ikke kender deres medlemmer, tit! Hvordan ser det ud i jeres forening? Har I styr på medlemmerne, på deres interesser, deres ageren, ønsker og behov? Eller mangler I et professionelt medlemssystem, der giver jer overblik over medlemmernes interesser, gøren og laden?

Planlægger du i blinde?

Laver din forening kurser og foredrag for medlemmerne i blinde uden at kende dem? Måske baserer I jeres aktiviteter på mavefornemmelser og på, hvad I tror, jeres medlemmer interesserer sig for – eller burde interessere sig for. Men reelt ved I ikke, hvad der tænder dem, for I kender dem ikke.

Er det attraktivt at være medlem hos jer?

Jo mere du ved om medlemmerne, jo bedre kan du målrette jeres tilbud til dem. Rammer du plet, får I tilfredse medlemmer. De får tilbud, der rammer dem spot on og får værdi ud af at være medlem hos jer. Og betaler deres kontingent med glæde!

Med et professionelt medlemssystem opsamler du data om dine medlemmer og kan måle på deres aktiviteter på hjemmesiden. Det giver værdifulde data, som du kan bruge til målrettet kommunikation. Og som du kan planlægge jeres medlemsaktiviteter efter.

Er det heldags workshops og kurser, der appellerer til de unge medlemmer, eller foretrækker de hurtige gå-hjem-møder og netværksarrangementer? Hvilke rapporter og analyser downloader jeres ældre medlemmer, og hvordan foretrækker de at blive kontaktet – hvad virker bedst?

Du får styr på medlemmernes historik – hvad har de tidligere vist interesse for – så du ved præcist, hvad du skal slå på for at ramme den enkelte med netop det indhold, vedkommende brænder for. Og du kan distribuere indholdet gennem de kanaler, medlemmet foretrækker.

Få samlet alle medlemsdata og foreningsaktiviteter

Med et medlemssystem fra ComputerCamp får du en komplet, integreret foreningsløsning, der samler alle foreningens medlemsdata og foreningsaktiviteter i ét system. Løsningen binder hele din organisation sammen i fem moduler med selvbetjening, ledelsesrapportering, administration, kommunikation og sagsbehandling.

Skal du ramme plet i forhold til servicering af dine medlemmer? Så tag fat i Søren på sme@www.computercamp.dk eller på 31 47 03 23.