Ses vi på Folkemødet 2018? Vejrudsigten siger tørvejr og 19-26 graders varme

11 jun - 2018

På Folkemødet 2018 i midten af juni er Lars Løkke Rasmussen nok fortsat med i forreste række ligesom i 2017, hvor dette billede blev taget. (Foto: Folkemødet / Joshua Tree Photography)

Er du klar til at tage på Folkemøde 2018 i Allinge og gnubbe skuldre med andre organisationsfolk, politikere og 100.000 nysgerrige deltagere?

Vejrudsigten udstikker gode rammer for Folkemødet. På åbningsdagen torsdag 14. juni kan det blive op til 26 grader, overskyet og lidt lummert. De øvrige dage forventes 19 grader i dagtimerne samt stadigt mere skyfrit i løbet af Folkemødet.

Fra ComputerCamp er Søren Meldgaard og Jens Peter Hallund med på solskinsøen. Vi har ingen stadeplads men prøver i stedet at komme rundt til jer og hilse på. Og så skal vi da rundt og høre en masse spændende debatter. Du kan se det samlede program på https://program.folkemoedet.dk/ eller på appen Folkemødet 2018, som kan hentes i App Store og på Google Play.

Mere end 330 foreninger og professionelle medlemsorganisationer har tilmeldt sig, ligesom der sikkert er mange foreninger, som kommer til Allinge som almindelige deltagere. Mange af disse bruger ComputerCamps foreningsløsninger til at holde styr på medlemmer og økonomi, tilbyde online selvbetjening og effektivisere de daglige opgaver.

Vi håber at møde jer alle derovre til en snak om Folkemødet og evt. dele erfaringer om effektiv drift af medlemsorganisationer, som er vores ekspertise.

Kontakt os gerne på: Søren 3147 0323 og Jens Peter 6161 3600.

Fakta om Folkemødet

  • Folkemødet i uge 24 i Allinge på Bornholm samler flere end 100.000 mennesker i alle aldre.
  • I 2017 deltog 1.027 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier.
  • 158 medier var tilstede under de fire debatdage (2017).
  • 76% af Folkemødets arrangører oplever, at de får udbygget deres samarbejdsrelationer og næsten halvdelen får indflydelse på lovgivning/regulering af deres fagområde.
  • 82% af de personer der deltager i privat regi oplever, at de får ny og brugbar viden om politiske spørgsmål. Mere end halvdelen vender hjem med lyst til at blive mere politisk aktiv.

Kilde: https://folkemoedet.dk/om/