Selvbetjening = service = godt købmandskab

22 okt - 2019

’Goddag frue, hvad kan jeg hjælpe med? Det sædvanlige…?’Sådan lød det i de gode gamle dage hos den lille købmand, der kendte sine kunder, ydede personlig service og vidste, hvad du plejede at købe. Kunderne følte sig set, hørt og ført gennem ’købsprocessen’ uden selv at skulle gøre ret meget – og fik et buk og et smil med på vejen.

Hvad er god service i dag? Og hvad er god service online?

Fuldstændig det samme! Vi skal føle, at vi får en individuel behandling, at vi bliver genkendt, at købmanden kender os og vores behov. Forskellen er, at vi ikke længere gider møde op nede hos købmanden mellem 8 og 18 for at købe det sædvanlige – eller ringe til vores forening mellem 10 og 15.30 på hverdage, undtagen fredag, hvor telefonerne lukker kl. 12.

Men ud over det, så er god service stadig lig med godt købmandskab.

Vi vil hellere betjene os selv, når det passer os – det vil sige 24/7. I hvert fald så længe det drejer sig om det helt basale – betaling af kontingent, adresseændring, et glemt medlemsnummer eller tilmelding til et kursus. Vi forventer at kunne komme i kontakt med foreningen døgnet rundt.

Hvordan ser det ud med den moderne slags service i jeres forening? Giver I ’kunderne’ det, de efterspørger? Nemlig muligheden for selvbetjening 24/7?

Fra forening til forretning

Skal din forening fortsat være attraktiv og rentabel for medlemmerne, skal I gå fra ren interesseorganisation til effektiv forretning. For at fastholde medlemmerne og tiltrække nye skal I levere en tidssvarende service med mulighed for selvbetjening og med effektiv kommunikation og kontingentopkrævning.

Derfor har du brug for et topmoderne medlemssystem, der er udviklet specielt til en forening, som din.

En velfungerende selvbetjening stiller krav til foreningens hjemmeside og integrationen til økonomisystem, medlemsadministration, kursusmodul. Designet på hjemmesiden skal understøtte de forskellige medlemstyper og deres forskellige behov, både eksisterende medlemmer, nye medlemmer, de it-kyndige og it-novicerne.

Jeres medlemmer forventer, at det er nemt og intuitivt at betjene sig selv, og de forventer lynhurtig respons fra jeres side. Derfor skal alle processer være så automatiserede som muligt, så I gør det nemt for medlemmerne – og medarbejderne.

Yder I den bedste service til jeres medlemmer, eller er der plads til forbedring? Søren Meldgaard er klar til en snak om et effektivt medlemssystem med selvbetjening – ring til ham på 31 47 03 23 og hør mere om CAMP 365.