Her er Lasse

Lasse kan hjælpe din forening med alt fra en ny hjemmeside til at forbedre samspillet mellem hjemmesiden og selvbetjeningsløsningen.
Ansat
Lasse har været ansat i ComputerCamp siden 2018
WordPress
Lasse har særligt sine spidskompetencer i design og udvikling i WordPress
Uddannelse
Lasse er uddannet multimediedesigner

Sig hej til Lasse Clausen Frey, webdesigner og frontend-udvikler hos ComputerCamp!

Til daglig sidder Lasse med fingrene nede i designet af både hjemmesider og selvbetjeningsløsninger. Derfor, hvis du spørger vores nuværende kunder, vil de nok kalde Lasse ham der med det visuelle. Og det er for så vidt også korrekt. Men godt webdesign handler mindst lige så meget om det funktionelle som det visuelle.

Det er blandt andet Lasses hovedansvar at skabe brugervenlige userflows, der på naturlig vis guider brugeren (administratorer såvel som garvede og spritnye medlemmer) gennem systemet, så de hurtigt og nemt kommer fra A til B — og for så vidt også fra Å til Z.

Som han selv siger, “Ligesom du kan købe en nok så fin og dyr Ferrari, kan du snildt bruge mange penge på at få en flot ny hjemmeside og en overdådig selvbetjeningsløsning, men hvis tingene ikke kører, som de skal, kan du ligeså godt dreje nøglen om og starte forfra.”

Du er velkommen til at kontakte Lasse og høre mere om hvordan han kan hjælpe din forening med alt fra en ny hjemmeside til at forbedre samspillet mellem hjemmesiden og selvbetjeningsløsningen. Du er også velkommen til at smide ham en mail på lc@computercamp.dk eller give ham et kald på +45 47 36 05 00.