Tal og systemer – mød Mikael Johansson

Mikael Johansson. Måske ringer navnet en klokke hos flere af ComputerCamps kunder…

Mikael er, hvad han selv kalder, en hybrid. Han er teknisk funderet og har helt styr på systemer og opsætning, samtidig forstår han foreningernes udfordringer med regnskab, finans, processer og optimering af dem. Han kommer med en baggrund fra finanssektoren og er uddannet som merkonom i økonomi- og ressourcestyring. Og så er han certificeret i Microsoft Business Central med en MB-800 eksamen og har altså papir på, at han har styr på alle funktioner og moduler – og dermed altid kan trække den funktionalitet ind, der er relevant for den konkrete opgave i Business Central.

Jeg vil gerne udfordre foreningernes vanetænkning

Der er næsten altid forbedringsmuligheder i foreningernes måde at arbejde på. Man kan gøre det smartere og tænke processer og arbejdsgange anderledes og mere effektivt,” lyder det fra Mikael.

Og det her her, det bliver sjovt, synes han: ”Jeg brænder for at give foreningerne en bedre hverdag. For at optimere deres processer, så arbejdet bliver nemmere for dem, og de kan bogføre hurtigere og digitalisere mere. Når foreningen skal have et nyt økonomisystem, er det den perfekte lejlighed til at gennemgå sine rutiner og se nye perspektiver og muligheder.”

Mikael har slået sine folder både i revisionsverdenen og i private virksomheder og har set mange arbejdsmåder og løsninger. Det er viden, han trækker på, når han sammensætter konkrete løsninger til den enkelte forening. Han er med i hele processen med kunderne, lige fra at afholde workshops og vise demoer til opsætning af CAMP 365.

Hvorfor ændre noget, der fungerer? Hvorfor ikke, hvis det bliver bedre?

”Kunderne er meget forskellige. Jeg rådgiver om best practice, og hvad der er bedst muligt for dem, ud fra deres konkrete udfordringer. Jeg hjælper kunderne med at løse deres opgaver bedre, ofte ved at udfordre deres vanetænkning. Ofte bliver jeg mødt af: hvorfor ændre noget, der fungerer? Og så kan jeg kun svare: Hvorfor ikke ændre det, så det måske fungerer bedre og mere effektivt?!” siger Mikael.

Det handler f.eks. om automatisering af arbejdsgange. Flere foreninger sidder stadig med Excel ark og håndterer bilag manuelt. Der er rigtig meget tid at spare, ved at få systemet til at gøre arbejdet for sig.

”Jeg håber, at kunderne føler, at jeg gør en forskel, og at jeg har udfordret dem, så systemet bliver opsat, så det fungerer bedst muligt for den enkelte. CAMP 365 skal gøre det nemmere og mere effektivt at drive en forening – også på regnskabsområdet!

En af grundene til, at Mikael er vendt hjem til ComputerCamp er det gode arbejdsmiljø:
”Der er en familiær følelse her. Du bliver behandlet ordentligt og med respekt, og vi hjælper alle sammen hinanden og arbejder som et hold. Det er jo en klar fordel for mig som medarbejder, men også til kundernes fordel.”

Har du lyst til en snak med Mikael Johansson om jeres regnskab og optimeringsmulighederne?
Tag fat i ham på 28 91 75 97 eller på mtj@computercamp.dk

Du kan også læse Mikaels blogindlæg om den nye bogføringslov. Det finder du her: https://www.computercamp.dk/hvad-betyder-den-nye-bogfoeringslov-for-jer-som-forening/