Masser af forandring og udvikling siden Mads overtog rorpinden for ti år siden i ComputerCamp

30 okt - 2017

Ti år med Mads ved rorpinden

Mads Klavstrup Mathiasen kan 1. november 2017 fejre ti års jubilæum som direktør for ComputerCamp A/S.

”Lige siden grundlæggelsen i 1976 har ComputerCamp været god til at tiltrække dygtige it-folk, som er blevet længe i virksomheden. Men til forskel fra dengang jeg startede, for ti år siden, fokuserer vi ikke længere kun på den tekniske side af it-løsninger. I dag gør vi meget mere ud af den forretningsmæssige rådgivning af vores kunder, som udelukkende er professionelle medlemsorganisationer. Det sikrer, at kunderne får mest muligt ud af deres løsninger,” siger Mads Klavstrup Mathiasen.

I de sidste ti år er ComputerCamp samtidigt gået fra et stærkt fokus på skræddersyede løsninger, som skulle installeres i kundernes egne serverrum, til at levere online løsninger og stille it-services til rådighed i ét samlet system.

Det har blandt andet betydet, at de fleste kunder kan få en medlems- og økonomiløsning, uden at skulle betale for dyre tilretninger, og at de har godt styr på deres data og for eksempel lettere kan overholde den kommende persondataforordning.

”Der er jo sket utrolig meget inden for it-branchen, siden jeg startede her i huset. Og fordi vi hele tiden har kigget så meget fremad, er vi i dag fuldt på højde med de nyeste teknologier og måder at gøre tingene på. Jeg synes selv, at det har været spændende at være med til at modernisere virksomheden, og jeg forventer helt klart, at vi fortsætter vores udviklingsrejse de kommende år sammen med vores kunder og forretningspartnere,” siger jubilaren om sine første ti år ved rorpinden.

Mads er medejer og partner i ComputerCamp sammen med fire ledende medarbejdere og glæder sig til at fortsætte med at stå i spidsen for virksomhedens udvikling. Inden ComputerCamp var Mads gennem 13 år direktør og partner i Partner City, som var en forhandler af print- og kopiløsninger fra Xerox. Han bor i Humlebæk, er familiemenneske og aktiv i den lokale golfklub