Kom og oplev fremtidens medlemssystem

16 apr - 2019

Vi forventer at kunne kommunikere med vores bank, forsikringsselskab og andre organisationer, når vi har tid og/eller lyst. Dette gælder også for jeres medlemmer.

Derudover forventer vi et højt serviceniveau – herunder at foreningen ved hvem vi er og derfor giver os relevante tilbud og valg, når vi går ind på hjemmesiden eller ringer med spørgsmål.

Digitalisering bliver derfor mere og mere nødvendigt for at kunne levere tidssvarende medlemsservice på alle tider af døgnet og samtidig overholde lovgivningen omkring GDPR.

Anvendelse af de rigtige værktøjer kan samtidig reducere sekretariatets tidsforbrug og udgifter til medlemsadministration væsentligt og kan give ledelsen et godt løbende overblik over aktiviteter og økonomi.

Derfor har vi udviklet CAMP 365 – en ny digital platform for medlemsorganisationer som samler ledelsesrapportering, administration, sagsbehandling, kommunikation og selvbetjening i den kendte Microsoft brugergrænseflade.

Kom med til premieren hos Microsoft og oplev, hvordan CAMP 365 kan lette din hverdag og forbedre medlemmernes oplevelse, når de er i kontakt med foreningen.

Du er velkommen til at invitere en kollega med.

Der er registrering og morgenmad fra kl. 08.30. Indlæg starter kl. 09.00.

Tid og sted:

Onsdag 29. maj 2019 kl. 08.30 – 12.00.
Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby.

Læs mere om vores medlemssystem her