Kattens Værn vælger nyt økonomi- og medlemssystem

13 okt - 2017

Medlemsforeningen Kattens Værn skal nu have udskiftet et ældre Navision økonomisystem med specialudviklede medlemsfunktioner.

I stedet vil foreningen ved årsskiftet indføre en ny integreret økonomi- og medlemsløsning fra ComputerCamp.

Kattens Værn har 10.000 medlemmer og er blandt Danmarks ældste dyreværnsforeninger. Foreningen har hidtil haft et ældre Navision-system og en medlemsløsning, som var udviklet af en tidligere medarbejder i foreningen.

Foreningen ønsker fremover at have en professionel standardløsning, hvor de ikke er afhængige af en enkelt it-person. Nogle af de vigtigste kriterier for Kattens Værn ved valg af ny løsning har været at:

Løsningen skal være hostet i skyen og baseret på standardkomponenter for at holde omkostninger og vedligeholdelse på et minimum og sikre driftsstabilitet og datasikkerhed.

  • Der skal være nem adgang til support og øvrige it-ressourcer.
  • Det skal være nemt at udtrække statistikker og lister på en masse områder – f.eks. medlemstal, medlemmers bopæl og økonomidata.
  • Brugergrænsefladen skal være samlet og overskuelig, så man eksempelvis kan se medlemmets betalingsstatus direkte i systemet.
  • Historik på tidligere medlems oplysninger skal kunne overføres til den nye løsning såsom adresse oplysninger, telefonnumre m.m.

Kattens Værns har valgt CAMPonline-løsningen fra ComputerCamp, der imødekommer de opstillede kriterier.