Hvis din forening var en bil… Hvilken bil var den så?

19 nov - 2019

Vi er mobile, agile og fleksible som aldrig før. Verden forandrer sig om ørerne på os, og vi selv er blevet forandringsparate og på udkig efter nye muligheder, bedre måder at gøre tingene på og bedre måder at leve vores liv på.

Begrebet as-a-service er blevet et mindset – med sit eget navn XaaS (Anything as a Service). Vi lejer og abonnerer på diverse løsninger, både i vores privatliv og i arbejdslivet.

Vi lejer vores lokaler i stedet for at købe bygningen, vi outsourcer kantinedriften og rengøringen, vi leaser vores firmabil – og vores cykel, så vi ikke selv skal stå for vedligehold, bøvle med reparationer eller risikere at køre rundt med et transportmiddel, der ikke lever op til vores høje standarder.

Hvis din forening var en bil… Hvilken bil var den så?

Hvis din forening var en bil – er den så den moderne, toptjekkede, lejede Audi Q3 Sportback, du afleverer hos mekanikeren, så snart der er en mislyd, og som du skifter, mens den stadig kører godt og ser godt ud? Eller er den en godt brugt Opel Astra med lidt for mange kilometer under køleren, der er holdt sammen af viljestyrke og gaffatape?

Der er i hvert fald ingen tvivl om, hvad dine medlemmer foretrækker. De forventer en topmoderne organisation, som kender dem og målretter kommunikationen direkte til dem – og hvor de kan betjene sig selv, når og hvor det passer dem, 24/7.

Kan jeres medlemssystem tilbyde dem det? Eller er det tid til at leje et nyt?

Slut med at eje – nu vil vi leje

As-a-service-modellen har omvæltet den måde, vi laver forretning på og lever på. Vi er stoppet med at eje og gået over til at leje. Og det gælder selvfølgelig også for vores IT-løsninger. Derfor har vi lagt vores medlemssystem i skyen, hvor det hele tiden er opdateret og tilgængeligt, og hvor sikkerheden er i top.

Der er ingen grund til at investere i store dyre softwarelicenser og tilhørende opdateringsabonnementer, i jeres eget hardware med lodret afskrivning eller at betale for hosting og drift. Tiden er løbet fra det. Udviklingen går så hurtigt, at det vil blive stor belastning for foreningerne at eje jeres egen software. Der er meget bedre mening i at tegne abonnement på den funktionalitet, I skal have løst.

Med et standard medlemssystem fra ComputerCamp betaler I kun for det, I har brug for, og I er sikre på altid at have den nyeste, opdaterede version – som I kan skrue op og ned på alt efter forbrug.

Er du klar til at opgradere til Audien indenfor medlemssystemer, så tag fra i Søren Meldgaard – han fortæller meget gerne mere om et foreningssystem i verdensklasse. Ring til Søren på 31 47 03 23 og hør mere om CAMP 365.