Glæd dig til at prøve Microsofts nye økonomisystem

05 mar - 2019

Du kender sikkert økonomisystemerne fra Microsoft under navne som Navision, Dynamics NAV og C5. Disse bliver nu afløst af en ny, samlet løsning under navnet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Der er mange gode grunde til at glæde sig over Microsofts nye økonomisystem, som på alle områder er blevet markant mere brugervenligt:

1. Microsoft Dynamics 365 Business Central (Dynamics BC) tilbydes som en cloud-løsning. For at komme i gang skal du altså hverken have installeret brugerklienter eller servere. Alting foregår online via din browser eller en app på din mobiltelefon. Så hvis du befinder dig et sted med internetforbindelse, kan du altid få adgang til dit økonomisystem og alle de andre applikationer i Microsofts Cloud-univers.

2. Brugergrænsefladen i Dynamics BC er intuitiv og moderne. Den ligner det, du sikkert allerede kender fra andre Microsoft Office programmer såsom Word og Excel. Hvis du kommer fra Dynamics NAV, AX eller C5, vil du meget hurtigt føle dig hjemme i det nye økonomisystem.

3. Og så kan du glæde dig over, at Dynamics BC er helt integreret med de øvrige Office 365 applikationer. Det giver et gnidningsfrit samspil mellem en masse forskellige applikationer og minimerer udgifter til integrationer. Hvis du anvender ComputerCamps medlemssystem – CAMP 365 – er dette også fuldt integreret med Dynamics BC.

4. Du betaler et løbende abonnement for at bruge Dynamics BC. Dermed slipper du i opstarten for at skulle betale et større beløb til softwarelicenser, sådan som det tidligere har været tilfældet. Og du slipper også for at investere i servere, serverrum og for udgifter til vedligeholdelse. Microsoft står for al driften i deres store, sikre datacentre.

5. Med Dynamics BC og CAMP 365 arbejder du ikke i en bestemt version af programmet, som en dag kan blive forældet eller ikke længere supporteres. Både Dynamics BC og CAMP 365 opdateres nemlig løbende i skyen, så du hele tiden har den nyeste funktionalitet til rådighed, uden at skulle installere noget som helst eller have bøvl og udgifter med at flytte data over på nye versioner.