Fordele ved at gå i skyen med dit medlemssystem

05 nov - 2019

Har I medlemssystemet liggende på jeres egne servere i kælderen? Og er det trygt at vide, hvor I har det, og at du selv har styr på sikkerheden? Eller ved du egentlig godt, at det kan være en falsk tryghed?

Vi har listet de største fordele ved at gå i skyen med jeres medlemssystem nedenfor.

Sikkerhed

Fakta er, at jeres data sandsynligvis er betydelig mere sikre i skyen. Det kan være svært for jer som forening at være fuldstændig up to date med en tidssvarende sikkerhedsløsning, der kan modstå cyberkriminalitet, 24/7. Du har en begrænset mængde tid og penge til opgaven, mens en professionel cloud-leverandør lever af at garantere 100 % sikkerhed i alle processer og overholder alle compliance-krav.

Der er styr på regler og lovgivning

Vælger du en cloud-løsning, skal du ikke bekymre dig for, om dit system er opdateret på regler og lovgivning – løsningen bliver automatisk opdateret, og du er sikker på at overholde gældende lovgivning, f.eks. GDPR.

Løbende opdateringer

Du slipper for at skulle opdatere medlemssystemet til nye versioner. Du skal ikke sætte tid af til dyre og tidskrævende opgraderingsprojekter. I stedet får du en sømløs applikation, hvor du altid arbejder i den nyeste version.

Tilgængeligheden er i top

Når dine medlemsdata ligger i skyen, kan du tilgå dem fra pc, tablet eller smartphone, uanset hvor du befinder dig, så længe du er online. Du skal ikke installere software eller hardware. Du logger ind på din egen konto og møder det samme set-up, uafhængigt af platform.

Fleksibilitet

En cloud-løsning er en fleksibel løsning, som du kan skalere op eller ned efter behov. Det kan spare foreningen for mange penge, at I kun betaler for den volumen, I har brug for. Samtidig er det nemt og hurtigt at implementere løsningen.

Ingen uforudsete udgifter til drift

Du skal ikke administrere software eller hardware og har ingen udgifter til drift og hosting af systemet. Det hele ligger i det faste månedlige abonnement, du betaler – det gør det nemmere at budgettere med.

Hos ComputerCamp har vi valgt at basere vores medlemssystem på Microsofts Business Central platform og dermed på en sikker løsning. Microsoft opfylder alle lokale love og forskrifter, og du behøver ikke bekymre dig om kompromitterede medlemsdata, hacking eller GDPR.