Fasthold medarbejderne – med mere end hot yoga

27 jul - 2020

Hvad er et godt arbejdsmiljø hos jer? Handler det om fredagsøl, onsdags-yoga og sommerfester? Det gør det sikkert – og de sociale aktiviteter er gode for sammenholdet og det gode kollegaskab.

Men der er ikke noget, der slår en indholdsrig og fagligt udfordrende arbejdsdag, hvor arbejdet giver mening for den enkelte. Og hvor hver enkelt medarbejder udnytter sit potentiale og kan arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne.

Jeres medarbejdere forventer

  • at kunne arbejde hjemmefra eller på farten
  • at arbejde med sikker og brugervenlig teknologi
  • at blive fagligt udfordret – og ikke sande til i rutineopgaver
  • at der er en mening med deres arbejdsliv

Hvordan ser arbejdsdagene ud i jeres forening?

Hvordan giver du dine medarbejdere optimale arbejdsbetingelser og en meningsfyldt hverdag, som både tiltrækker og fastholder de dygtigste medarbejdere? I hvert fald ikke ved en dag fyldt med unødvendig administration eller med opgaver, der i stedet kunne automatiseres og optimeres.

Bruger jeres medarbejdere deres tid på dét, der virkelig rykker noget for forretningen, eller bruger de en stor del af deres tid på opdateringer af medlemmernes kontaktoplysninger, på at indtaste de samme data i flere forskellige systemer og på at servicere medlemmerne med rutineopgaver?

Brug medarbejdernes tid på at skabe værdi for medlemmerne

Benytter I et gammelt medlemssystem, bruger I sandsynligt meget tid på at importere og eksportere data fra det ene system til det andet – fx mellem CRM, økonomisystem og hjemmeside. I bruger tid på at opdatere data i flere af systemerne – med den usikkerhed, der følger med: risikoen for fejl i indtastningerne stiger, og I kan ikke være sikre på, at jeres data er valide og opdaterede.

Med et moderne medlemssystem udviklet specifikt til foreninger som jeres, får I et system, der understøtter medarbejdernes arbejdsrutiner.

Øg arbejdsglæden med et moderne medlemssystem

I kan levere bedre medlemsservice, bedre beslutningsstøtte til medarbejdere og ledelse og samtidig opnå rationaliseringsgevinster. I får et system, der understøtter brugen af nye medier – og dermed selvbetjeningsløsninger til jeres medlemmer – som også frigør tid til andre opgaver. I kan lave rapporter i realtid til ledelsen. Medarbejderne slipper for en masse manuelt arbejde og kan bruge tiden på mere værdiskabende opgaver. I får en enkel brugergrænseflade, der ligner de systemer, I ellers arbejder i. Samtidig får I med en standardløsning løbende udvikling af systemet og billigere drift af systemet.

Det giver mening for jeres forening og for de medarbejdere, I gerne vil tiltrække og fastholde.

Du kan læse meget mere om CAMP 365 her og se en gratis prøveversion her