Er jeres medlemssystem millennial-proof?

03 dec - 2019

Hvordan fastholder og rekrutterer I nye medlemmer til jeres forening? Kender I jeres eksisterende medlemmer – og ved I hvad de efterspørger? Ved I, hvem I ønsker at rekruttere? Og hvordan?

Befolkningssammensætningen er under forandring, og som forening kommer I ikke udenom at forholde jer til den unge generation, hvis I ønsker at udvide medlemstallet.

Men kender du overhovedet en millennial? Og ved du, hvad sådan én ønsker sig? Hvilke krav stiller en millennial til sin arbejdsplads og til sin forening?

Millennials, de digitalt indfødte AKA de 18-25-årige, udgør allerede nu næsten 14 procent af arbejdsstyrken (Danmarks Statistik), og det tal stiger i de kommende år, når flere unge kommer ud på arbejdsmarkedet, og seniorerne takker af og går på pension.

Digitalt indfødte er et begreb, du skal kende til. Hvad indebærer det – og hvilke konsekvenser får de unge digitale for jeres forening?

De unge er vant til at agere i en verden, der forandrer sig hele tiden, og de har samtidig en snert af curling med sig. De har brug for opmærksomhed og anerkendelse, og deres tålmodighed er ikke stor – er der noget, der ikke virker, så er de hurtigt videre. Det skal være spændende og nemt – og loyaliteten er ikke stor.

Er jeres medlemssystem millennial-proof?

Konkurrencen om de unge er overvældende, og mulighederne er mange. Hvorfor skal de vælge jeres forening fremfor en anden? Selvfølgelig fordi de interesserer sig for det, I beskæftiger jer med, men jeres tilbud skal også matche de unges forventninger.

Hvordan ser jeres tilbud til medlemmerne ud? Har I de rigtige kurser og foredrag, leverer i tips & tricks, som medlemmerne efterspørger, og er jeres service i top?

I har brug for et effektivt medlemssystem, så I kan servicere jeres unge – og ældre! – medlemmer 24/7. Medlemmerne skal kunne komme i kontakt med jer på alle tider af døgnet, de skal kunne betjene sig selv og hente information og vejledninger, når det passer dem.

Måske det er tid til et serviceeftersyn af jeres medlemssystem – lever det op til ungdommens ønsker og krav? Tag fat i os hos ComputerCamp – vi leverer et medlemssystem, som giver medlemmerne mulighed for selvbetjening og binder alle former for kommunikation sammen.

De digitale indfødte er her nu – er I klar til det?