Danmarks Marineforening skal nu have udskiftet sit C5 økonomisystem

23 okt - 2017

Danmarks Marineforening skal nu have udskiftet sit C5 økonomisystem og sit egenudviklede medlemssystem.

Til erstatning indfører foreningen ved årsskiftet en ny og fuldstændigt integreret økonomi- og medlemsløsning fra ComputerCamp.

Marineforeningen har 9.000 medlemmer og 75 lokalforeninger i Danmark og Grønland. Den nye løsning skal bruges både af hovedkontoret på Østerbro i København, og de selvstyrende lokalforeninger som skal kunne koble sig på systemet, så de kan se og administrere deres medlemmer og eksempelvis foretage ændringer i medlemsdatabasen.

Den nye løsning

Den nye løsning fra ComputerCamp hedder CAMPonline. Den bliver taget i brug 1. januar 2018 og giver Danmarks Marineforening en komplet og integreret foreningsløsning. Den forener al økonomi, medlemsdata og foreningsaktiviteter i ét samlet system.

CAMPonline er baseret på moderne standardkomponenter uden behov for individuelle tilretninger og bliver hostet i et professionelt datacenter med garanti for sikkerhed og support. Samtidig slipper foreningen for udgiften til og bøvlet med at drive og vedligeholde egne servere.

Den tidligere løsning

Danmarks Marineforenings hidtidige løsning bestod af et C5 økonomisystem, en lokal server til filer og print, samt et ældre, egenudviklet medlemssystem. Systemerne var ikke integreret med hinanden. De gamle systemer blev vedligeholdt af en ekstern it-konsulent.