Her er Brian

Brian er systemudvikler hos ComputerCamp, og det er blandt andre Brian, der får jeres forskellige systemer integreret, så de snakker sammen på kryds og tværs.

En af hjernerne bag

Der er stigende efterspørgsel fra de danske foreninger på at integrere deres mange systemer. Systemerne skal snakke sammen på kryds og tværs for at gøre det nemt for brugerne at betjene sig selv og for at automatisere manuelle processer og dermed spare tid og ressourcer.

Når I som forening skal integrere jeres hjemmeside med ESDH- eller økonomisystemet – eller have jeres andre systemer til at snakke sammen – er det ofte Brian Thor Christensen, der udfører arbejdet i baggrunden. Gennem 19 år har han stået i spidsen for ComputerCamps udvikling fra et it-system til foreninger baseret på AX til den nuværende, komplette foreningsløsning CAMP 365, der er cloudbaseret og integrerer op mod snart sagt alle relevante systemer.

Selvom Brian er en ret væsentlig brik i vores foreningsløsning, har du sikkert ikke mødt ham.

Det er ikke ham, der er ansigtet ud ad til, men hjernen bag mange af vores løsninger. I stedet møder du vores konsulenter, som sammen med jer identificerer foreningens udfordringer og skitserer dens ønsker og behov. Så tager Brian og resten af teamet over og får tingene til at ske.

Hvis der er flere leverandører involveret, fungerer Brian som tovholder og sikrer, at foreningen får det fulde overblik over eventuelle begrænsninger og faldgruber.

CAMP 365 er baseret på Microsoft Business Central, og det er Brian ret begejstret for. Det, at systemet er hostet af Microsoft, sikrer en langt bedre oppetids-garanti og backup end andre løsninger – og den sikkerhed og tryghed er Brian glad for at kunne levere til kunderne.

Det er også Brian, der holder sig fuldt opdateret på Microsoft Business Central. Når der sker ændringer på platformen, som foreningerne kan drage nytte af, sørger Brian for, at de bliver integreret i CAMP 365, selvfølgelig i samarbejde med udviklingsteamet.

CAMP 365 udvikler sig løbende sammen med foreningerne, fortæller Brian. Det gælder fx integration til flere forskellige nyhedsbrevssystemer, der er kommet som et ønske fra kunderne.

Brian er en del af en udviklingsafdeling på seks udviklere – fire på databaseudvikling og to webudviklere:”Vi har et stærkt fagligt fællesskab, som supplerer hinanden og deler erfaringer. Det gør, at vi bliver dygtigere og dygtigere, både hver især og som team.”
Brian er især glad for integrationsopgaverne og for at arbejde med DevOps udviklingsmetoden. Og han nyder at være en del af en virksomhed og et system, der prioriterer stadig udvikling og forandring – det gør det sjovere at gå på arbejde, når man arbejder i teams med andre udviklere, konsulenter og kunder.