Referencer

20140219_Billede efter

Danmarks Jægerforbund

Fra kludetæppe til strømlinet medlemssystem
Da Danmarks Jægerforbund i foråret 2016 havde erkendt, at deres eksisterende medlemssystem ikke længere var værd at vedligeholde og slet ikke at videreudvikle, var gode råd dyre. Og det var da heller ikke nogen let systemudskiftning, som jægerforbundet stod overfor. For medlemssystemet er omdrejningspunktet for mange af organisationens processer, herunder kontingentopkrævning og en større integration med hjemmesiden i forbindelse med udveksling af data med organisationens mange lokale jagtforeninger.
Læs mere
Marineforeningen

Søfartens Ledere

Søfartens Ledere gik over til CAMPonline medlemssystem
Med CAMPonline har fagforeningen Søfartens Ledere fået et fremtidssikret medlemssystem, der er let at anvende, billigt i drift og gør det nemt at servicere medlemmer og yde relevant rådgivning. Søfartens Ledere havde tidligere et medlemssystem, som kontorleder Lise Lammers synes, var indviklet at bruge og krævede meget indlæring, når nye skulle sættes ind i det.
 Læs mere
camp_billeder_0001_Layer-0_2.jpg

Finansforbundet

”Vi er i fuld gang med at udskifte vores tre kernesystemer til at styre medlemsdata, kurser og økonomi med en samlet løsning fra ComputerCamp. Dermed får vi en fælles, fremtidssikker platform, der forbedrer servicen til vores medlemmer og tillidsfolk, samtidig med at vi kan effektivisere arbejdsgangene og sikre en langt bedre rapportering til ledelsen”. Med vores nye CAMPridge løsning kan vi give bedre medlemsservice, selvom vi bruger færre ressourcer på det
Læs mere
camp_billeder_0000_Dansk-Røde-Kors_02.jpg

Røde Kors

CAMPridge holder styr på de varme hjerters indsats.
Da Røde Kors stod over for at skulle udskifte deres medlemssystem til en ny og tidssvarende platform, benyttede organisationen samtidigt lejligheden til at få ryddet op i en række forældede systemer – herunder økonomisystemet.
Læs mere
KobenhagenFur

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur omsatte for 11 milliarder kroner i 2015 og forventer fremtidig vækst i skindtilgangen. Udover væksten skal en ny version af Dynamics AX, som leveres af ComputerCamp, også understøtte nye services og forretningsområder, skabe højere effektivitet i organisationen, sikre bedre servicering af medlemmerne, samt opsamle endnu mere dybdegående viden, så medlemmerne kan optimere deres avlsarbejde og derigennem opnå endnu bedre priser for deres skind.
Læs mere
Danske-Friskoler-EB0A3356_2.jpg

Dansk Friskoleforening

Dansk Friskoleforening har effektiviseret sin medlemsadministration med CAMPonline. Dansk Friskoleforening har med sin CAMPonline medlemsløsning fra ComputerCamp opnået en række fordele i forhold til administrative opgaver såsom registrering, økonomi, data og regnskab og har fået et bedre grundlag at rådgive sine medlemmer ud fra. CAMPonline er tæt integreret med Dynamics Økonomisystem system fra Microsoft.

Læs mere

Danske Advokater1

Danske Advokater

Samarbejde med leverandøren
”Da vi ikke ønsker at have mange IT-ressourcer inhouse, var det ligeledes vigtigt at samarbejde med en leverandør, som kunne overtage en stor del af opgaverne relateret til vores IT. Vi valgte ComputerCamp, da vi var overbeviste om, at de fagligt både på viden om foreninger og administrative processer og omkring IT var særdeles kvalificerede”, tilføjer Steen Hermansen.
Læs mere
Industriens hus

Foreningen af Rådgivende Ingeniører

”Jeg kunne se, at vi brugte alt for mange penge på IT i forhold til, at vi er en lille organisation med ti medarbejdere. Vi havde brug for at gøre det billigere, og det er lykkedes. Men vigtigst af alt har vi nu fået et mere stabilt system, som ikke kræver ret meget opmærksomhed fra vores side, og som let kan skaleres, i takt med ændringer i vores behov” siger Henrik Garver.

Læs mere

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev