Ny bestyrelsesformand i ComputerCamp

08 feb - 2017

Stormrådets formand bliver ny bestyrelsesformand i ComputerCamp

Det er en erfaren herre, Jesper Rasmussen, der nu skal være bestyrelsesformand for ComputerCamp A/S.

Jesper Rasmussen er tidligere koncerndirektør i Codan Forsikring, har i ti år arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem og er formand for Stormrådet. Han afløser ComputerCamps stifter og tidligere direktør, Lars Børgesen, der fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

Om sin nye rolle som bestyrelsesformand siger Jesper Rasmussen:

”Medarbejderne i ComputerCamp har jo rigtigt godt styr på, hvordan it fungerer, og hvad kunderne efterspørger. I fremtiden skal vi videreudvikle ComputerCamps tilbud om at levere it-løsninger til medlemsorganisationer som en service i abonnementsform.”

Jesper Rasmussen har fra sine 30 år som leder i forsikringsbranchen stor erfaring med, hvordan man styrer en abonnementsbaseret forretning. Og han ved, at it-systemer spiller en central rolle, når en organisations administrative og kunderettede processer skal effektiviseres. Desuden har han gennem en ti år lang karriere som professionelt bestyrelsesmedlem en solid indsigt i at sammensætte og drive effektive bestyrelser. Udover ComputerCamp A/S og Stormrådet er Jesper Rasmussen også bestyrelsesformand for PACCO A/S og Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber, næstformand for ECSACT Analyse og Rådgivning, samt menigt bestyrelsesmedlem i Dansk Glasforsikring A/S og EBAS Energi og Bygningsrådgivning A/S. ComputerCamp har 17 ansatte og udvikler, implementerer og supporterer økonomi- og administrationssystemer til professionelle medlemsorganisationer i Danmark.