Endnu et solidt årsregnskab fra ComputerCamp A/S

Endnu et solidt årsregnskab fra ComputerCamp A/S

camp_slide_0006_Layer-0.jpg
Det nyligt afsluttede årsregnskab for ComputerCamp A/S viser endnu en gang en solid omsætning og et mindre millionoverskud:

“Regnskabet sender et kraftigt signal om, at vi er en solid leverandør af medlemssystemer til professionelle foreninger. En sund økonomi er en stærk indikator for, at vi også er her i fremtiden og til stadighed kan servicere vores kunder og videreudvikle vores løsninger,” siger ComputerCamps direktør Mads Klavstrup Mathiasen.

Sidste år kunne ComputerCamp desuden fejre sin 40 års fødselsdag ved et arrangement i Kødbyen for kunder, partner og de 17 medarbejdere, som i snit har mere end ti års anciennitet i virksomheden.

“Medarbejdernes erfaring og virksomhedens specialisering i økonomi- og medlemssystemer gør, at vi taler samme sprog som foreningerne. Vi har en solid viden om deres måde at fungere på, er troværdige og til at tale med, har styr på  vores processer og er gode til at overholde tidsplaner og budgetter over for vores kunder,” siger Mads Klavstrup Mathiasen.

Han peger desuden på, at ComputerCamp gennem de seneste tre år har investeret meget i at fremtidssikre sine egenudviklede medlemssystemer, så de nu også fås som abonnementsbaserede løsninger, der spiller perfekt sammen med Microsofts økonomisystemer.

“Vi er klar til også i fremtiden at levere markedets førende medlemssystemer til professionelle foreninger. Og vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med vores i øvrigt meget loyale kunder. “

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev