Den nye version af Dynamics AX rykker ud på tablet og mobil.

Den nye version af Dynamics AX rykker ud på tablet og mobil.

campnews

Den nye version af Dynamics AX rykker ud på tablet og mobil.

Microsoft frigav i marts 2016 den nye Dynamics AX. For første gang har produktet hverken et versionsnummer eller et årstal som efternavn. For nu ligger systemet i skyen i Microsofts datacentre, og herfra vil systemet løbende blive opdateret og udbygget, hver gang der er ændringer.

Derfor giver det ikke længere mening at tale om forskellige versioner, sådan som man hidtil har gjort det.computer

Den nye Dynamics AX tilgås fra en browser og er optimeret til trykfølsomme skærme. Derfor kan man både bruget systemet fra sin almindelige arbejdscomputer og fra en mobiltelefon eller tablet.

Hvad forretningsfunktionalitet angår er den nye Dynamics AX meget lig Dynamics AX 2012 R3. En opgradering fra denne version er derfor også langt den nemmeste opgradering, der kan udføres.

Den nye Dynamics AX er bygget til Azure-platformen, som er Microsofts cloud-teknologi, som tilgås som en service på samme måde, som man henter strøm ud af en stikkontakt eller vand ud af vandhanen.

Den nye Dynamics AX kan også baseres på en såkaldt Private Cloud, hvor man bygger sin egen sky. Derved kan man holde serverne hjemme bag sin egen firewall og selv administrere dem. Denne løsning er primært til virksomheder, der søger en højere grad af sikkerhed. En Private Cloud løsning er en såkaldt hybrid løsning, hvor man får Azure fordelene, men på sit eget datacenter.

Den nye Dynamics AX er fra starten spækket med den nyeste teknologi som Power BI, Machine Learning, Internet-of-Things (IoT) samt understøttelse af Big Data.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev