Nyt logo til en af Danmarks ældste IT-virksomheder

Nyt logo til en af Danmarks ældste IT-virksomheder

campnewslogo

Nyt logo til en af Danmarks ældste IT-virksomheder

ComputerCamp blev grundlagt for fyrre år siden og er dermed en af Danmarks ældste it-virksomheder, som hverken har skiftet ejere, er blevet fusioneret med andre eller har skiftet forretningsområde.
Vi har i stort set alle årene nemlig haft fokus på systemer til medlemsorganisationer.
Så det er ikke helt skævt at sige, at vi står for det lange, solide træk, og at du også kan regne med os i morgen, til næste år og forhåbentligt også i de kommende årtier.

Men vi er også en virksomhed, som løbende fornyr sig. Ellers kunne vi ikke overleve så længe i en it-branche, hvor tingene hele tiden flytter sig.
I anledning af vores snarlige jubilæum har vi fået grafisk designer Henrik Hillerup til at udforme vores nye logo, som både signalerer tyngde og modernitet.
Han har bogstaveligt talt leget med stregerne og kombineret det solide fundament med det lette og friske. Det passer til, at vi er rodfæstede med dybe kompetencer inden for komplekse systemer og samtidigt tilbyder online-løsninger i skyen, der er lette at bruge for vores kunder.

Skrifttypen minder i øvrigt om de skrifttyper, der i ComputerCamps barndom blev anvendt i visse computerspil og fremtidsfilm

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev