Sådan fik Dansk Friskoleforening effektiviseret sin administration

Sådan fik Dansk Friskoleforening effektiviseret sin administration

campnews

 

Sådan fik Dansk Friskoleforening effektiviseret sin administrationfriskole

Dansk Friskoleforening erkendte for to år siden, at det var på tide at effektivisere sin administration og betjening af foreningens 337 medlemsskoler.

”Vi havde et klart effektiviseringspotentiale og brug for et system, som både kunne håndtere medlemsregistrering, kurser, tilmeldinger, økonomi og et lukket intranet,” siger Søren Stein Brinck, sekretariatsleder i Dansk Friskoleforening.

Efter at have overvejet forskellige leverandører faldt valget på ComputerCamps CAMPonline løsning. Den er fuldt ud integreret med Dynamics AX ERP system fra Microsoft og Exformatics system til dokumenthåndtering.

”At vi netop valgte et online-system skyldes, at vi kun er 12 kollegaer og derfor ikke har tilstrækkelige it-kompetencer i huset til selv at vedligeholde en egen løsning,” siger sekretariatsleder Søren Stein Brinck.

Ved at systemet ligger uden for huset er sikkerheden også højere, påpeger han.

”Vi har mange fordele i forhold til registrering, økonomi, data og regnskab, hvilket medarbejderne er rigtigt glade for.”

Dansk Friskoleforenings formål er at styrke og fremme fællesskabet og samarbejdet mellem de danske friskoler og at værne om hjemmenes ret og indflydelse i skole spørgsmål, samt at arbejde for de bedst mulige vilkår for at oprette og drive friskoler i Danmark.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev