Bruger du meget tid på rapportering til bestyrelse og udvalg?

Bruger du meget tid på rapportering til bestyrelse og udvalg?

campnews

powerbi

De fleste sekretariatschefer skal jævnligt forsyne deres bestyrelse og forretningsudvalg med konkrete oplysninger om foreningens aktuelle økonomiske tilstand, medlemsaktiviteter og mange andre emner.

Rapportering tager tid, især hvis det hele bliver lavet manuelt i Word og Excel. Derfor er der god ræson i at lave rapporter, som selv henter data fra økonomi- og medlemssystemet.

Et af de mere populære og let anvendelige rapportværktøjer er Microsofts Power BI (business intelligence), hvor opsætningen foregår ret enkelt og visuelt. Nogle vil endda sige intuitivt. Men har man ikke prøvet det før, kan man altid få en hjælpende hånd fra en konsulent fra ComputerCamp.

Power BI fås både i en gratis udgave og en professionel betalingsudgave og er tæt linket til Excel. Så er du en øvet Excel-bruger, er det endnu lettere at komme i gang.

Power BI ligger i skyen, så du skal ikke installere ekstra programmer på din pc.

Til gengæld kan du imponere med en masse flotte og let overskuelige grafiske diagrammer, næste gang du skal aflevere din rapportering til bestyrelse og forretningsudvalg. Den flotte grafiske fremstilling er ikke kun lir, men giver et meget mere overskueligt beslutningsgrundlag og måske derfor endnu bedre beslutninger i din forening.

Hvis du vil godt i gang, så kontakt din kontaktperson eller ComputerCamps salgschef Søren Meldgaard på 3147 0323 og sme@computercamp.dk.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev