Vi er unikke og har brug for et skræddersyet system

Vi er unikke og har brug for et skræddersyet system

aeblerMange foreninger tror de er unikke og vil have skræddersyede it-systemer. Det kan koste dyrt.

På baggrund af individuelle møder med 200 ledere fra professionelle foreninger i Danmark har ComputerCamp kortlagt de fem mest udbredte faldgruber, når professionelle foreninger skal vælge nyt økonomi- og medlemssystem.

Se hvor meget du kan genkende fra din egen forening. Og bliv måske klogere på, hvad du skal gøre for at sikre det rette system til håndtering af økonomi og medlemmer i din forening.

Faldgrube #1: Vi er unikke og ikke som de andre

Mange ledere opfatter deres forening som unik og deres medlemmer som meget forvente. Derfor tror mange, at deres forenings behov kun kan løses med en skræddersyet medlems- og økonomiløsning.

Fakta: Foreninger har tit de samme problemer

Enhver forening er i et vist omfang unik. Men fakta er, at det tit er de samme områder, der giver foreninger administrativt bøvl, koster tid og penge, giver fejlmuligheder og begrænser mulighederne for at yde den bedst mulige medlemsservice.

Løsning: Se foreningens reelle behov med åbne øjne

Start med at foretage en analyse af foreningens reelle behov:

  • På hvilken måde er foreningen unik i forhold til andre? På hvilke områder kan man med fordel automatisere? Tit kan en standard medlemsløsning til foreninger faktisk løse flere opgaver, end man lige skulle tro.
  • Hold fokus på, hvad foreningen ønsker at gøre anderledes og bedre, og hvorfor lige de områder er vigtige for foreningen.
  • Sæt Jer ud over, hvad I plejer at gøre og lad Jer inspirere af andre foreningers (smartere) måder at løse opgaverne på.

Læs her om de fem faldgruber for foreninger, der skal have nyt økonomi- og medlemssystem:

 #1: Vi er unikke og skal have et skræddersyet system

#2: Vi skal have et CRM-system

#3: Vi blev lovet så meget, som ikke passede

#4: Vi gabte over for meget på en gang

#5: Vi spiller ubevidst hasard med medlemmernes oplysninger

Hvis du også vil høre om ComputerCamps bud på en vaskeægte medlemsløsning, så se vores hjemmeside eller kontakt Søren Meldgaard på 3147 0323 eller sme@computercamp.dk.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev