Persondata & It-sikkerhed

Persondata & It-sikkerhed

PersondataComputerCamp inviterer:
Seminar om den nye persondatalov og it-sikkerhed i professionelle foreninger og medlemsorganisationer

Hvis du vil vide meget mere om, hvordan I som organisation kan indrette jeres it-systemer og arbejdsgange, så I kan modstå hackerangreb og aktuelle sikkerhedstrusler, og hvad I skal gøre for at kunne leve op til den kommende persondatalov, så deltag på ComputerCamps seminar onsdag 15. marts.

Her lader vi eksperter rådgive og vejlede professionelle foreninger og medlemsorganisationer i hvordan, I kan håndtere de mange aktuelle udfordringer inden for datasikkerhed.

Fra Bach Advokater kommer advokat Claes Christensen, der er en af Danmarks førende it-rets eksperter, og advokat Niels Christian Døcker, som er ekspert i persondata- og markedsføringslovgivning. De vil på et praktisk plan gennemgå, hvordan professionelle foreninger og medlemsorganisationer skal forberede sig for at kunne overholde den nye persondatalov. Hvad er vigtigt og mindre vigtigt? Hvordan skal man gribe det an? Og hvad er konsekvenserne, hvis man undlader at gøre noget?

En ekspert fra Microsoft Danmark vil gennemgå sikkerheden i Microsoft cloud-løsninger og give et bud på, hvordan I som organisation får et både sikkert og omkostningseffektivt set-up inden for administrativ it.

Tid og sted:
Seminaret finder sted onsdag 15. marts 2017 kl. 09.00 – 11.00 hos Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kgs. Lyngby. Deltagelse er gratis.
Tilmeldingsfrist: 8.marts 2017
Program:
Kl. 09.00-09.15  Registrering og morgenmad.
Kl. 09.15-09.25  Mads Mathiasen fra ComputerCamp byder velkommen.
Kl. 09.25-10.10  Advokaterne Claes Christensen og Niels Christian Døcker fra BACH Advokater gennemgår kravene i den kommende persondatalov og hvad professionelle foreninger og medlemsorganisationer helt praktisk skal og bør gøre for at leve op til lovkravene.
Kl. 10.10-10.40  Microsoft Danmark gennemgår datasikkerheden i Microsofts cloudløsninger og hvordan I som organisation på en fornuftig måde kan tilrettelægge jeres IT-infrastruktur uden at gå på kompromis med sikkerheden.
Kl. 10.40-11.00 Diskussion og opsamling.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev