GRATIS seminar 29. november 2017 kl. 08.30 – 12.30 i Odense for professionelle foreninger og medlemsorganisationer

GRATIS seminar 29. november 2017 kl. 08.30 – 12.30 i Odense for professionelle foreninger og medlemsorganisationer

Seminar odense

Den nye EU-persondatalov i medlemsorganisationer og digitalisering af medlemsservice

Hvordan kan jeres organisation indrette it-systemer og arbejdsgange, så I kan modstå hackerangreb og aktuelle sikkerhedstrusler? Hvad kan og skal I gøre for at kunne leve op til den kommende persondatalov? Hvordan leverer I medlemsservice i topklasse ved hjælp af digitalisering?

På seminaret vil eksperter give inspiration til, hvordan professionelle foreninger og medlemsorganisationer bedst kan håndtere de mange aktuelle udfordringer inden for datasikkerhed, opfylde kravene i EU-persondataloven og samtidig udnytte fordelene ved øget digitalisering af medlemsservice.

Program:

Kl. 08.30-09.00: Registrering og morgenmad.

Kl. 09.00-09.15: Mads Klavstrup Mathiasen fra ComputerCamp byder velkommen.

Kl. 09.15-10.15: Advokat Claes Christensen fra BACH Advokater gennemgår på et praktisk plan, hvordan professionelle foreninger og medlemsorganisationer skal forberede sig for at kunne overholde den nye persondatalov. Hvad er meget vigtigt og mindre vigtigt at gøre noget ved? Hvordan skal I komme i gang med opgaven? Og hvad vil konsekvenserne være, såfremt I ikke gør noget?

Kl. 10.15-11.00: IT- og projektchef Jens Peter Hallund fra ComputerCamp A/S gennemgår, hvordan ComputerCamps medlemssystem sikrer overholdelse af persondataforordningen. Desuden giver han på baggrund af 17 års erfaring gode råd til styring af digitaliseringsprojekter, peger på faldgruber i digitaliseringsprojekter, og hvordan medarbejdere motiveres til at bruge nye systemer.

Kl. 11.00-11.15: Pause og networking

Kl. 11.15-12.00: Salgs- og marketingchef Morten Predstrup fra Bibelselskabet vil fortælle om foreningens erfaringer med at digitalisere arbejdsprocesser, herunder forarbejdet, implementeringen, involvering af medarbejderne, projektstyring og realiserede gevinster.

Kl. 12.00-12.30: Evaluering og opsamling. Der serveres en sandwich og lidt drikkevarer.
I pauserne kan du netværke og udveksle personlige digitaliseringserfaringer med kollegaer fra andre professionelle foreninger og medlemsorganisationer.

Velkommen til en lærerig og inspirerende formiddag. Du er velkommen til at invitere en kollega med. Deltagelse er gratis og inkluderer en let morgenmad, som serveres fra kl. 08.30, samt en sandwich til frokost. Indlæg starter kl. 09.00.

Tid og sted:
Tid: Onsdag 29. november 2017 kl. 08.30 – 12.30.
Sted: Foreningen af Mejeriledere og Funktionærer, Munkehatten 28, 5220 Odense SØ.
TILMELDING

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til seminaret? Vil du vide mere om mulighederne for at
digitalisere jeres medlemsorganisation? Så kontakt Søren Meldgaard fra
ComputerCamp på 31 47 03 23 eller sme@computercamp.dk.

ComputerCamp afholder jævnligt gratis seminarer for professionelle medlemsorganisationer om aktuelle emner med fokus på it og ledelse.
ComputerCamp udvikler, installerer og supporterer medlemsløsninger til professionelle medlemsorganisationer i Danmark, som er fuldt ud integrerede med Microsoft Dynamics økonomisystem.
Vores medlemsløsninger bruges af mere end 40 professionelle medlemsorganisationer i Danmark og sikrer effektiv administration og servicering af medlemmer og ledelse på alle niveauer. Løsningerne leveres både som standardløsninger i skyen og som tilpassede on-site løsninger i Microsoft-miljøer.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev