ComputerCamp inviterer medlemsorganisationer til webinar

ComputerCamp inviterer medlemsorganisationer til webinar

WebinarStyring af e-mail, dokumenter
og workflows i forhold til
EU Persondataforordningen

 

Deltag i ComputerCamps gratis webinar for medlems-organisationer 21. november 2017 om effektiv styring
af e-mails, dokumenter og workflows.

Har din organisation omstillet sin tilgang til persondata? Eller gemmer I, ligesom mange andre organisationer, jeres informationer på drev og i systemer, som ikke er egnet til at opfylde kravene i den kommende persondatalov?

Definitionen på persondata er meget bred og involverer alt, fra medarbejderdata i HR-afdelingen og kundedata i salgsafdelingen til data på jeres medlemmer, bidragsydere, frivillige og andre interessenter.

Har du styr på, hvilke typer af persondata din organisation er i besiddelse af?
Har du fuldt overblik over organiseringen af alle e-mails og dokumenter i overensstemmelse med persondataforordningen?
Kan du genfinde alt dokumentation, der kan tilknyttes til persondata?
Persondataforordningen træder i kraft 25. maj 2018. Herefter skal alle organisationer være i stand til at besvare ovenstående spørgsmål, samt fremvise dokumentation for, at de opfylder alle kravene i persondataforordningen.

Derfor vil vi opfordre dig til at deltage i ComputerCamps gratis webinar og få inspiration til, hvordan din medlemsorganisation kan få effektiv styring af dokumenter, e-mails og workflows med WorkPoint365 – og lettere blive i stand til at overholde persondataforordningen.

Webinaret afholdes tirsdag den 21. november 2017 kl. 09.30 – 10.00.

Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en Skype-invitation, så du kan deltage i webinaret fra din computer, tablet eller mobil. Vi glæder os til at have dig med. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål.
TILMELDING send en email til : sme@computercamp.dk

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til seminaret? Vil du vide mere om mulighederne for at
digitalisere jeres medlemsorganisation? Så kontakt Søren Meldgaard hos
ComputerCamp på 31 47 03 23 eller sme@computercamp.dk.

ComputerCamp afholder jævnligt gratis seminarer for professionelle medlemsorganisationer om aktuelle emner med fokus på it og ledelse.
ComputerCamp udvikler, installerer og supporterer medlemsløsninger til professionelle medlemsorganisationer i Danmark, som er fuldt ud integrerede med Microsoft Dynamics økonomisystem.
Vores medlemsløsninger bruges af mere end 40 professionelle medlemsorganisationer i Danmark og sikrer effektiv administration og servicering af medlemmer og ledelse på alle niveauer. Løsningerne leveres både som standardløsninger i skyen og som tilpassede on-site løsninger i Microsoft-miljøer.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev