ComputerCamp inviterer til gratis seminar 15. marts kl. 8.30-12.00

ComputerCamp inviterer til gratis seminar 15. marts kl. 8.30-12.00

ComputerCamp inviterer til gratis seminar 15. marts kl. 08.30 – 12.00
for medlemsorganisationer og foreninger hos Microsoft i Lyngby:

Gør videndeling og medlemsservice bedre med  fælles platform til dokumenter, mails og sager

I medlemsorganisationer kan det være en udfordring af servicere medlemmer, behandle sager og dele viden, fordi relevante informationer både skal findes i medlemssystemet, mails og diverse dokumenter.

Det er tidskrævende, ineffektivt og rummer en risiko for, at du overser noget og derfor arbejder på et ufuldstændigt og utilfredsstillende grundlag.

På dette seminar kan du høre mere om, hvordan din organisation med WorkPoint365 i kombination med Office 365 og ComputerCamps medlemssystem kan sikre en fælles platform til mails, dokumenter, sager og medlemsdata. Så har du og dine kolleger alting samlet et sted og har adgang fra alle typer enheder.

Med WorkPoint365 kan du også på en enkel måde etablere faste workflows til håndtering af nye medlemmer, sagsbehandling, projekter osv. Alt sammen foregår i et Microsoft-miljø, der både ligner og let kan integreres med Office 365 og ComputerCamps medlemsløsning.

Program:

Kl. 08.30-09.00: Registrering og morgenmad.

Kl. 09.00-09.10: Direktør Mads Klavstrup Mathiasen fra ComputerCamp byder velkommen.

Kl. 09.10-10.00: Partner Asger Steffensen fra virksomheden WorkPoint gennemgår de muligheder, WorkPoint365 giver for effektivisering og forbedring af medlemsservice i en professionel medlemsorganisation, og hvilke gevinster du kan forvente at opnå. Han har desuden lovet at give os opskriften på, hvordan man får alle i sin organisation til at bruge systemet, der er intuitivt let at forstå for bruger af Office 365 og ComputerCamps foreningsløsning.

Kl. 10.00-10.30: IT-chef Jens Peter Hallund og seniorkonsulent Maj Britt Brøndum fra ComputerCamp giver et indblik i, hvordan WorkPoint spiller sammen med ComputerCamps medlemssystem og jeres øvrige systemer såsom Office 365, CRM-systemer, ERP-systemer og webløsninger. Jens Peter og Maj Britt gennemgår desuden fordelene ved at have en central medlemsdatabase med en overbygning af brugervenlige applikationer, som servicerer brugerne i forhold til deres specifikke arbejdsområde.

Kl. 10.30-10.45: Pause og networking.

Kl. 10.45-11.30: Direktør Sten Glarkrog fra revisionsfirmaet Ecomentor har benyttet WorkPoint siden 2010 og vil fortælle om organisationens erfaringer med at samle mails, dokumenter og sager – og hvad det har betydet for organisationens effektivitet.

Kl. 11.30-12.00: Evaluering og opsamling.

Tid & sted:

Torsdag 15. marts kl. 08.30-12.00
Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kongens Lyngby

TILMELDING

Fakta om WorkPoint
WorkPoint365 er udviklet af den danske virksomhed WorkPoint A/S, der siden 1995 har udviklet digitale forretningsløsninger og i dag er en anerkendt Microsoft-partner og også samarbejder med ComputerCamp. WorkPoint er specialist i at håndtere bløde data såsom e-mails og dokumenter for derigennem at skabe et effektivt arbejdsmiljø og vidensdeling på tværs af organisationen. WorkPoint365 er let at implementere og kan uden specialudvikling hjælpe organisationer med at udnytte det fulde potentiale af SharePoint Online, Office 365 og ComputerCamps foreningsløsning. WorkPoint365 sikrer ligeledes høj datadisciplin og sikkerhed, så medlemsorganisationer kan arkivere persondata i overensstemmelse med godkendte processer i persondataforordningen.

ComputerCamp afholder jævnligt gratis seminarer for professionelle medlemsorganisationer om aktuelle emner med fokus på it og ledelse.
ComputerCamp udvikler, installerer og supporterer medlemsløsninger til professionelle medlemsorganisationer i Danmark, som er fuldt ud integrerede med Microsoft Dynamics økonomisystem.
Vores medlemsløsninger bruges af flere professionelle medlemsorganisationer i Danmark og sikrer effektiv administration og servicering af medlemmer og ledelse på alle niveauer. Løsningerne leveres både som standardløsninger i skyen og som tilpassede on-site løsninger i Microsoft-miljøer.

Del denne post

campnews
Tilmeld dig vores nyhedsbrev